Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

«Χ»αλαρά η Εθνική μας!


31/5/2014

Με δυο πρόσωπα η Ελλάδα στο φιλικό με την Πορτογαλία, μέτρια στο α' μέρος, καλή στο δεύτερο και έμεινε στο μηδέν με την Πορτογαλία. Δεν ανησυχούν για Παπασταθόπουλο. 


Η παράδοση που θέλει την Πορτογαλία, παρά τα μεγάλα αστέρια που έχει στο ρόστερ της, να μην μπορεί να κερδίσει την Ελλάδα από το 1996, συνεχίστηκε... Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0, ωστόσο το αποτέλεσμα σε ένα φιλικό προετοιμασίας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έχει ελάχιστη σημασία... Ο Παπασταθόπουλος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα, αλλά δεν αυπάρχει ανησυχία, ενώ οι Πορτογάλοι έπαιξαν χωρίς Κριστιάνο, Βαράν. Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο α' μέρος η Πορτογαλία ήταν καλύτερη ήλεγξε τον ρυθμό, αλλά ο Καρνέζης κράτησε το μηδέν, με τους Ιβηρες να χάνουν έξι ευκαιρίες. Στο β' μέρος και με τον Φετφατζίδη στο ματς η Ελλάδα είχε ενέργεια, φάσεις, χωρίς όμως να μπορεί να σκοράρει. 
Πορτογαλία (Πάουλο Μπέντο): Εντουάρντο (46’ Μπέτο), Κόστα, Άλβες, Περέιρα, Νάνι, Βελόσο, Αλμέιδα, Γουίλιαμ, Πόστιγκα (46’ Αλμέιδα), Βαρέλα (70’ Βιεϊρίνια), Έντερ (65’ Αμορίμ) 

Ελλάδα (Φερνάντο Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης, Μανωλάς (71’ Βύντρα), Παπασταθόπουλος (40’ Μόρας), Χολέμπας, Τζιόλης (46’ Καραγκούνης), Μανιάτης, Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης (63’ Φετφατζίδης), Σαμαράς, Μήτρογλου (63’ Γκέκας) 

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ