Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Με το μυαλό στον... Μόντες


3/6/2014

Μεξικό – Βοσνία
Στο Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών το ματς. Το Μεξικό… έφτυσε αίμα για να δώσει το «παρών» στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς χρειάστηκε τα μπαράζ απέναντι στη Νέα Ζηλανδία (δύο νίκες με 9-2 συνολικό σκορ) για να τσεκάρει το εισιτήριο. Η ομάδα του Μιγέλ Ερέρα έχει περάσει στους «16» στα τελευταία πέντε Μουντιάλ και στόχος είναι το βήμα παραπάνω, αλλά τα μεγάλα λόγια αποφεύγονται, αν και σκοράρει σχετικά εύκολα. Πολύ καλή εμφάνιση και νίκη στο τελευταίο φιλικό με τον Ισημερινό. Σοκ με τον σοβαρό τραυματισμό του μέσου, Μόντες στο φιλικό με το Εκουαδόρ, όπου νωρίτερα είχε σκοράρει. Θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες. Εκτός φιλικού ο Μάρκες που τραυματίστηκε στο συγκεκριμένο ματς. 
Η Βοσνία είχε αξιοθαύμαστη σταθερότητα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και παρά το ότι στην τελική ευθεία καταλήφθηκε από άγχος, άφησε πίσω της την Ελλάδα και πήρε την πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία της στα τελικά του Μουντιάλ. Η ομάδα του Σάφετ Σούσιτς διαθέτει μονάδες που ξεχωρίζουν από τη μέση και μπροστά, ο όμιλος με Αργεντινή, Νιγηρία και Ιράν δεν είναι εύκολος, αλλά στόχος παραμένει η πρόκριση. Πολύ καλή εμφάμνιση και νίκη 2-1 κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού. 
Ο 38χρονος μέσος Ράχιμιτς αποτελεί παρελθόν για την Εθνική, εκτός κλήσεων έμειναν επίσης ο αμυντικός Πάντζα και ο μέσος Ζαχίροβιτς, απουσίες που δεν επηρεάζουν τα προπονητικά πλάνα. Ο Σούσιτς ανακοίνωσε την αποστολή αφήνοντας εκτός τον Ζουκάνοβιτς της Γάνδης. 
NO BET
Τερματοφύλακες: Άσμιρ Μπέγκοβιτς (Στόουκ), Άσμιρ Άβντουκιτς (Μπόρατς Μπάνια Λούκα), Γιάσμιν Φέζιτς (Άαλεν)
Αμυντικοί: Έμιρ Σπάχιτς (Λεβερκούζεν), Τόνι Σούνιτς (Ζόρια), Σέαντ Κολάσινατς (Σάλκε), Όγκνιεν Βράνιες (Ελάζιγκσπορ), Έρμιν Μπίτσακτσιτς (Μπράουνβαϊγκ), Μουχάμεντ Μπέσιτς (Φερεντσβάρος), Μενσούρ Μούιτζα (Φράιμπουργκ), Αβντίγια Βρσάγεβιτς (Χάιντουκ Σπλιτ)
Μέσοι: Σέγιαντ Σαλίχοβιτς (Χόφενχαϊμ), Μίραλεμ Πιάνιτς (Ρόμα), Ίζετ Χαΐροβιτς (Γαλατάσαράι), Χάρις Μεντούνιανιν (Γκαζιάντεπσπορ), Σέναντ Λούλιτς (Λάτσιο), Σένιγιαντ Ίμπριτσιτς (Ερτσίγεσπορ), Άνελ Χάτζιτς (Στουρμ Γκρατς), Τίνο Σούσιτς (Χάιντουκ Σπλιτ), Ζβιέζνταν Μισίμοβιτς (Γκουινζού), Έντιν Βίστσα (Ιστανμπούλ)
Επιθετικοί: Βένταντ Ιμπίσεβιτς (Στουτγκάρδη), Έντιν Τζέκο (Μάντσεστερ Σίτι)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ