Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Βελτιωμένη, «Χ»ωρίς γκολ!


4/6/2014

Η Ελλάδα ήταν σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με το φιλικό της Πορτογαλίας, κράτησε το μηδέν, έχασε ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει (0-0).

Η Εθνική μας έπαιξε με δέκα αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό της με την Πορτογαλία και κόντρα στη Νιγηρία παρουσίασε θετικά δείγματα. Δεύτερο διαδοχικό φιλικό χωρίς να πετύχει γκολ, αλλά και να δεχθεί (0-0). Ο Φετφατζίδης ήταν πολύ καλός, είχε καλή συνεργασία με τον Καραγκούνη στη μεσαία γραμμή και ο μέσος της Τζένοα θέτει υποψηφιότητα για την βασική ενδεκάδα. Η Ελλάδα ήταν καλύτερη στο α' ημίχρονο και στο 28ο λεπτό είχε τη μοναδική καλή ευκαιρία. Ο Φετφατζίδης πέρασε δυο αμυντικούς, αλλά ο γκολκίπερ της Νιγηρίας έσωσε την ομάδα του.

Η Ελλάδα είχε ακόμα μια καλή ευκαιρία στο 56', αλλά πάλι ο Φετφατζίδης δεν μπόρεσε να σκοράρει. Ο μέσος της Τζένοα στο 66' έδωσε ωραία πάσα στον Κονέ, αλλά το σουτ δεν βρήκε στόχο. Η Νιγηρία ήταν καλύτερη μετά το 70ο λεπτό, πίεσε, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 83ο λεπτό η Ελλάδα είχε ακόμα μια καλή ευκαιρία, αλλά τόσο ο Σαμαράς όσο και ο Μήτρογλου δεν μπόρεσαν να πετύχουν γκολ. Οι Νιγηριανοί προσπάθησαν στο τέλος και ο Μόουζες στο 90ο λεπτό είχε ένα καλό σουτ, το οποίο όμως πέρασε άουτ.

Ελλάδα
: Γλύκος (46’ Καπίνο), Βύντρα, Τζαβέλλας, Μόρας, Μανωλάς, Σάμαρης (62’ Τζιόλης), Ταχτσίδης, Καραγκούνης (46’ Κονέ), Φετφατζίδης (74’ Σαμαράς), Χριστοδουλόπουλος (80’ Σαλπιγγίδης), Γκέκας (62’ Μήτρογλου)

Νιγηρία: Ενιάμα, Ετσιεγίλε (40’ Κούνλε), Άμπροουζ, Ομερούο, Ομποαμπόνα (46’ Γιόμπο), Μίκελ, Μόουζες, Ονάζι, Οντεμβιγκί (54’ Μπαμπατούντε), Εμενίκε (77’ Νουόφορ), Μούσα (46’ Ουτσέμπο)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ