Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Ωρα για Μουντιάλ!


12/6/2014

ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ 

(ΑΡΕΝΑ ΚΟΡIΝΘΙΑΝΣ - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ)

Η Βραζιλία μετά από 64 ολόκληρα χρόνια φιλοξενεί το Παγκόσμιο Κύπελλο με στόχο να σβήσει την ντροπή που είχε προκαλέσει η Ουρουγουάη το 1950. Το κλίμα στην χώρα μόνο καλό δεν είναι αφού μεγάλο μέρος του πληθυσμού είναι κατά της διοργάνωσης ελέω των προβλημάτων που ταλαιπωρούν την χώρα. 
Αυτή θα είναι η τρίτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο χωρών με την Βραζιλία να μετράει μία νίκη (στο Μουντιάλ του 2006) ενώ υπάρχει και μία ισοπαλία σε φιλικό.    

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Σκολάρι είδε τους παίκτες του πανέτοιμους για τον αποψινό αγώνα και θα παρατάξει τον Σέζαρ κάτω από τα δοκάρια, τους Αλβες, Σίλβα, Λουίζ, Μαρσέλο στην άμυνα. Γκουστάβο, Παουλίνιο στα χαφ, θα δώσει ευκαιρία στον Οσκαρ που θα είναι πίσω από τον Φρεντ. Αριστερά ο Νεϊμάρ, δεξιά ο Χουλκ.

Στον αντίποδα, ο Νίκο Κόβατς θα παίξει με τον Πλετίκοσα κάτω από τα δοκάρια, Σρνα, Τσόρλουκα, Λόβρεν, Βρσάλικο στην άμυνα, Ράκιτιτς, Μόντριτς στα χαφ, Ολιτς, Κόβατσιτς, Πέρισιτς η τριάδα πίσω από τον Γελαβιτς. Θυμίζουμε, πως ο Μάντζουκιτς είναι τιμωρημένος και ο Πράνιτς τραυματίας. 

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ