Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

«Μετωπική» στη Μπραζίλια!


15/6/2014

ΕΛΒΕΤΙΑ - ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ

Στο νεόκτιστο «Νασιονάλ» που βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Βραζιλίας, την Μπραζίλια, θα γίνει το συγκεκριμένο ματς για τον 5ο όμιλο. Η ομάδα του Χίτζφελντ έμεινε αήττητη με 7 νίκες στα 10 ματς που έδωσε στα προκριματικά. Γενικότερα από το 2008 και μετά, σε 29 επίσημα ματς έχει μόλις 4 ήττες.

Σκληρή άμυνα και πειθαρχημένο κέντρο είναι τα μεγάλα της ατού. Ο Χίτζφελντ «πάντρεψε» έμπειρους με νέους, όπως ο στράικερ της Λεβρκούζεν Ντρμιτς και ο αμυντικός Ροδρίγκες. Μοναδικό πρόβλημα η ζέστη και η υγρασία για την οποία δεν είναι συνηθισμένοι οι Ελβετοί.

Για τον Ισημερινό το 2-2 στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας απέναντι στην Αγγλία ήταν η καλύτερο τόνωση ψυχολογίας. Ωστόσο η ομάδα του Ρεϊνάλντο Ρουέδα, έδειξε στα φιλικά, πως είναι ευάλωτη στην άμυνα, με τον ίδιο να αναζητά λύσεις για να καλύψει τα κενά.

Ερωτηματικό ο Νομπόα

Η απουσία του μέσου Σεγούντο Καστίγιο είναι ένα θέμα. Παράλληλα αμφίβολος δίνεται, ο παρτενέρ του στο κέντρο, Κριστιάν Νομπόα. Ο Ρουέδα είπε πως θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή, αφού δεν μπορεί να μην έχει τον έναν από τους δυο ηγέτες της μεσαίας γραμμής.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ