Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Ε«Χ»ασαν και οι δυο...


17/6/2014

Το 13ο ματς του Μουντιάλ ήταν και το πιο... άγευστο. Ιράν και Νιγηρία δεν προσέφεραν… σχεδόν τίποτα και μοιραία έμειναν στο 0-0!


Η Νιγηρία δεν θα γινόταν ποτέ να χάσει από αυτό το Ιράν και το Ιράν δεν γινόταν να χάσει από αυτή τη Νιγηρία, στο χειρότερο ματς της διοργάνωσης. Το 0-0... χάλασε και τις δυο ομάδες, μα περισσότερο τον κόσμο που το παρακολούθησε. Για πρώτη φορά στην ιστορία του το Ιράν δεν δέχθηκε γκολ σε αγώνα Μουντιάλ ενώ η Νιγηρία παραμένει χωρίς νίκη από το 1998. Ελπίδες για πρόκριση, φυσικά, δεν μπορεί να έχει ότι η Νιγηρία έτσι όπως εμφανίστηκε κόντρα στο Ιράν. Οταν στο πιο εύκολο ματς του ομίλου δεν μπορείς να κάνεις μια φάση, τότε δεν μπορείς να περιμένεις κάτι περισσότερο. 
Ιράν (Κάρλος Κεϊρόζ): Χατζίτζι, Χεϊντάρι (89' Μασούντ), Χατζί Σαφί, Χοσεϊνί, Αμιρχοσέιν, Νεκουνάμ, Αντράνικ, Μονταζέρι, Ρέζα, Ντεζάγκα (78' Αλιρεζά), Μεχρντάν.
Νιγηρία (Στέφεν Κέσι): Ενιεάμα, Αμπροουζ, Μουσά, Εμενίκε, Μίκελ, Μόζες (52' Αμεόμπι), Οσανίουα, Ομποαμπόνα (29' Γιόμπο), Αζίζ (69' Οντεμβίγκι), Ονάζι, Ομέρουο.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ