Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Με...4-3-3 για πρόκριση!


18/6/2014

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ - ΟΛΛΑΝΔΙΑ Νίκη... πρόκριση αναζητά η Ολλανδία (19.00-ΝΕΡΙΤ) απέναντι στην Αυστραλία, με τον Φαν Χάαλ να ετοιμάζει αλλαγές στο σύστημα. 

Τρεις φορές έχουν συναντηθεί οι δυο ομάδες, ποτέ όμως σε επίσημο ματς. Δυο ισοπαλίες και μια νίκη της Αυστραλίας ο απολογισμός. 
Το άσχημο τέταρτο στο ματς την έφερε με την πλάτη στον τοίχο, αφού δέχθηκε δυο γκολ και ήταν δύσκολη η ανατροπή. Το πάλεψε, μείωσε, είχε ευκαιρίες αλλα τελικώς ηττήθηκε 3-1. «Είναι πολύ δύσκολο ματς, είδαμε τι έκανε η Ολλανδία στην πρεμιέρα. Θα το παλέψουμε...» τόνισε ο Ποστέκογλου. 
Αυστραλία: Ράιαν, Μακ Γκόουαν, Σπιράνοβιτς, Γουίλκινσον, Ντάβιντσον, Γέντινακ, Χόλαντ, Μπρεσιάνο, Οαρ, Λέκι, Κέχιλ
Σούπερ εμφάνισημε την Ισπανία, τη διέλυσε με 5-1 ενώ θα μπορούσε να σκοράρει περισσότερα. Ο Φαν Χάαλ κρατά χαμηλούς τόνους και τονίζει πως δεν έχει γίνει ακόμα κάτι. Σκέψεις να επαναφέρει το 4-3-3, ώστε να είναι ακόμα πιο επιθετική απέναντι στην Αυστραλία. Δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών και εκτός πλάνων αναμένεται να μείνει ο Φλάαρ.
Ολλανδία: Σίλισεν, Γιάνμαατ, Ντε Φρέι, Μάρτινς Ιντι, Μπλιντ, Ντε Γιονγκ, Ντε Γκουζμάν, Σνάιντερ, Ρόμπεν, Φαν Πέρσι, Λενς

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ