Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Ελλαδάρα για νίκη!


19/6/2014

Μονόδρομος η νίκη για την Εθνική απέναντι στην Ιαπωνία (01:00 ΝΕΡΙΤ) αν δεν θέλει να ετοιμάσει βαλίτσες επιστροφής στην Ελλάδα. Με Μήτρογλου – Φετφατζίδη η ενδεκάδα.


Η Εθνική μπήκε με το αριστερό στον όμιλο γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 από την Κολομβία. Μία ήττα που εμφάνισε πολλά αμυντικά κενά. Δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες και μια νίκη θα έβαζε την Εθνική μας γερά στη μάχη της πρόκρισης. Το κλίμα πάντως δεν είναι και το καλύτερο δυνατό με τα φώτα να πέφτουν πάνω στους Μανιάτη και Τζαβέλλα λόγω του επεισοδίου που είχαν στην προχθεσινή προπόνηση. Ο Φερνάντο Σάντος θα προβεί σε μία-δύο αλλαγές αφού η ανάγκη για δημιουργία και γκολ είναι επιτακτική. Έτσι, όπως όλα δείχνουν Μήτρογλου και Φετφατζίδης θα πάρουν θέση στην βασική ενδεκάδα. 

Ελλάδα: Καρνέζης, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Μανιάτης, Κατσουράνης, Κονέ, Σαλπιγγίδης, Φετφατζίδης, Μήτρογλου

Η Ιαπωνία ηττήθηκε από την Ακτή Ελεφαντοστού παρότι βρέθηκε μπροστά στο σκορ με δύο κεφαλιές δείχνοντας τεράστιο πρόβλημα στον αέρα. Η ομάδα του Τζακερόνι γνωρίζει ότι παίζει το τελευταίο της χαρτί για την πρόκριση και θα παίξει για τη νίκη με την ίδια ενδεκάδα που είδαμε και στο ματς με την Ακτή.
Ιαπωνία: Καβασίμα, Ουτσίντα, Γιοσίντα, Μορισίγκε, Ναγκατόμο, Χασέμπε, Γιαμαγκούτσι, Οκαζάκι, Χόντα, Καγκάβα, Οσάκο

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ