Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Νίκη και φουλ για νοκ άουτ!


19/6/2014

Κολομβία και Ακτή Ελεφαντοστού αναμετρώνται στην Μπραζίλια (19:00 - ΝΕΡΙΤsports) με τον νικητή να κάνει τεράστιο βήμα για την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση. 
Η Κολομβία μπήκε δυνατά στο Μουντιάλ με το άνετο 3-0 επί της Ελλάδας, μία νίκη που ήρθε εκμεταλλευόμενη τις αδυναμίες της Εθνικής μάς. Τώρα με νίκη κάνει το αποφασιστικό βήμα όχι μόνο για την πρόκριση αλλά και για την πρωτιά στον όμιλο.

Ο Χοσέ Πέκερμαν είδε τον Κάρλος Μπάκα να μένει εκτός λόγω τραυματισμού κάτι που σημαίνει ότι στην επίθεση θα στηριχθεί στους Γκουτιέρες και Ιμπάρμπο. Υπάρχουν όμως κι ευχάριστα νέα για τον Αργεντινό τεχνικό, αφού εξέτισε την ποινή του ο Γκουαρί και θα παίξει κανονικά στο βασικό σχήμα. 

Κολομβία: Όσπινα, Ζουνίγκα, Ζαπάτα, Γέπες, Αρμέρο, Σάντσες, Αγκιλάρ, Κουαδράδο, Ροντρίγκες, Γκουαρίν, Γκουτιέρες
Η Ακτή Ελεφαντοστού είχε Ντρογκμπά, ο οποίος έκανε μεγάλη εμφάνιση ακι βοήθησε στην τεράστια ανατροπή επί της Ιαπωνίας. Με νίκη απόψε παίρνει και το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Σαμπρί Λαμουσί δεν πρόκειται να αλλάξει τα πλάνα του με τον Ντρογκμπά να μένει ξανά στον πάγκο όπως και ο Τουρέ. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες θα τα πουν στην ιστορία τους.

Ακτή Ελεφαντοστού: Μπαρι, Οριέ, Μπάμπα, Ζοκορά, Μποκά, Τιοτέ, Τουρέ, Ντιέ, Καλού, Μπονι, Ζερβίνιο

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ