Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Ελλαδάρα για... πρόκριση!


20/6/2014

Παλικαρίσια εμφάνιση από τους παίκτες του Σάντος, κράτησαν με δέκα παίκτες το μηδέν (0-0) κόντρα στην Ιαπωνία και ελπίζουν σε πρόκριση. Τα σενάρια...

Πρώτος αγώνας στην ιστορία της ομάδας σε Μουντιάλ που δεν δέχθηκε γκολ και πλέον αν κερδίσει στο τελευταίο ματς την Ακτή Ελεφαντοστού και δεν κερδίσει η Ιαπωνία την Κολομβία θα προκριθεί στην επόμενη φάση! Τι και η Ελλάδα έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κατσουράνη στο 38', η Εθνική μας ήταν εξαιρετική, κράτησε το μηδέν και ελπίζει βάσιμα σε πρόκριση. Μεγάλο κατόρθωμα να διεκδικεί μέχρι την τελευταία αγωνιστική την πρόκριση, αν αναλογιστεί κανείς πως μεγαθήρια όπως Ισπανία, Αγγλία γυρίζουν... σπίτια τους. Πέντε ημέρες πριν τον τελικό και σίγουρα η εμφάνιση άφησε πολλές υποσχέσεις! Η Ελληνική ψυχή υπερκέρασε το εμπόδιο των Ιαπώνων, ενώ είχε και φάσεις, όπως αυτή του ΄Τοροσίδη, του Γκέκα και του Σαμαρά που θα μπορούσε να σκοράρει.


Η Ελλάδα, που έχει ένα βαθμό, θα πρέπει πρώτα από όλα να κερδίσει την Ακτή Ελεφαντοστού, αφού σε περίπτωση απώλειας, μένει εκτός Μουντιάλ.

Από εκεί και πέρα, σε περίπτωση απώλειας βαθμών της Ιαπωνίας στο ματς με την Κολομβία, η Ελλάδα είναι στην επόμενη φάση! 

Η βαθμολογία του ομίλου: 
Κολομβία 6 (5-1) Ακτή Ελεφαντοστού 3 (3-3) Ιαπωνία 1 (1-2) Ελλάδα 1 (0-3) 

Η επόμενη αγωνιστική: 23/6 23.00 Ελλάδα-Ακτή Ελεφαντοστού 24/6 02.00 Ιαπωνία-Κολομβία 

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ