Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Οπως με την Πορτογαλία...


21/6/2014

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΓΚΑΝΑ
Στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο Γερμανία και Γκάνα τέθηκαν αντιμέτωπες ξανά στην φάση των ομίλων. Οι Γερμανοί είχαν επικρατήσει με σκορ 1-0 χάρις σε τέρμα του Οζίλ. Τα πάντσερ έχουν χάσει μόνο μία φορά από αφρικανική ομάδα (Μαρόκο) σε τελική φάση. Κέρδισαν τις 4 από τις 5 φορές. Οι Γκανέζοι έχουν μία νίκη και μία ήττα με Ευρωπαίους.

Η Γερμανία αποδείχθηκε εξαιρετική κόντρα στην Πορτογαλία. Διέσυρε την αντίπαλό της με 4-0 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μίλερ των τριών γκολ. Η ομάδα του Λεβ έβγαλε ενέργεια, πάθος, ταχύτητα αλλά και ουσία. Ο Κεντίρα δείχνει να έχει επανέλθει πλήρως ενώ ουσιαστικά το μόνο τρωτό σημείο της Γερμανίας είναι η αμυντική της τετράδα με τα ψηλά κορμιά της. Ο Χούμελς που έγινε αναγκαστική αλλαγή είναι αμφίβολος. Σε περίπτωση που απουσιάσει θα χριστεί βασικός στα μετόπισθεν ο Μπόατενγκ, που για ακόμα μία φορά θα τεθεί αντιμέτωπος με τον αδερφό του που έχει επιλέξει την Γκάνα. 
ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Γιοακίμ Λεβ): Νόιερ, Μουστάφι, Μερτεζάκερ, Μπόατενγκ, Χέβεντεζ, Λαμ, Κεντίρα, Κρόοζ, Έζιλ, Γκέτσε, Μίλερ


Η Γκάνα από την άλλη ξεκίνησε τον θεσμό δεχόμενη το 5ο πιο γρήγορο γκολ σε επίπεδο Μουντιάλ. Παρά το σοκ στο ματς με τις ΗΠΑ αντέδρασε αλλά έχασε με σκορ 2-1. Μετά το ματς αναπτύχθηκε φημολογία πως ορισμένοι παίκτες τα έβαλαν με το προπονητικό επιτελείο για τις επιλογές του στο ματς. Φημολογία που διαψεύστηκε. Ο φορ Βάρις ξεπέρασε το πρόβλημά του όμως ο Εσιέν έχει ένα χτύπημα στο δάχτυλο του ποδιού του και η συμμετοχή του για τον αγώνα είναι στον... αέρα. 

ΓΚΑΝΑ (Τζέιμς Κουέσι Απια): Κουαρασέι, Αφούλ, Μπόι, Μπενσά, Ασαμόα, Εσιέν, Μουντάρι, Ατσού, Μπόατενγκ, Αγιού, Γκιαν

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ