Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Ποια θα ακολουθήσει την Αργεντινή;


21/6/2014

Ματς ζωής ή θανάτου δίνουν Νιγηρία και Βοσνία/Ερζεγοβίνη (01:00, ΝΕΡΙΤ), αφού ο χαμένος λέει ουσιαστικά «αντίο» στη διοργάνωση.
Οι δυο ομάδες δεν έχουν συναντηθεί ποτέ ούτε σε ανεπίσημο ματς. Η Νιγηρία μετά το 0-0 με το Ιράν δεν είχε κανένα λόγο να πανηγυρίζει. Και αυτό διότι θεωρητικά αυτό ήταν το πιο βατό ματς στον όμιλό της και τελικώς δεν το κέρδισε. Οι Νιγηριανοί είχαν προσδοκίες για το ματς αυτό αλλά δεν τα κατάφεραν. Απέδωσαν την ισοπαλία στην αμυντική τακτική των Ιρανών. Τώρα το ματς με τους Βόσνιους έχει χαρακτήρα τελικού. Αμφίβολος είναι ο τραυματίας αμυντικός Ομποαμπόνα.

ΝΙΓΗΡΙΑ (Στέφεν Κέσι): Ενιάμα, Αμπρόουζ, Ομερούο, Ομποαμπόνα, Οσανίβα, Ονάζι, Αζίζ, Μίκελ, Μούσα, Εμενίκε, Μόουζες

Η Βοσνία προσπάθησε να κάνει δύσκολη την... ζωή της Αργεντινής. Έως ένα σημείο τα κατάφερε χάνοντας οριακά με σκορ 2-1. Οι Βόσνιοι αν και... πρωτάρηδες στο Μουντιάλ έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο και με εξαίρεση το αυτογκόλ του Κολάσινατς και αμυντικά χαρίσματα. Στο ματς με τη Νιγηρία ο σχηματισμός θα πάει στο 4-4-2 με τον Ιμπίσεβιτς να παίρνει θέση στο αρχικό σχήμα. Ο Σαλίχοβιτς δεν θα προλάβει, ο Σπάχιτς θα τα καταφέρει.

ΒΟΣΝΙΑ/ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ (Σάφετ Σούσιτς): Μπέγκοβιτς, Μούτζα, Μπίτσακτσιτς, Σπάχιτς, Κολασινατς, Μισίμοβιτς, Πιάνιτς, Μπέσιτς, Λούλιτς, Ντζέκο, Ιμπίσεβιτς

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ