Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Ο νικητής... πάει στα νοκ άουτ!


22/6/2014

ΒΕΛΓΙΟ - ΡΩΣΙΑ 
Οι δύο ομάδες δίνουν ξανά ραντεβού σε τελική φάση μουντιάλ μετά το 2002 όταν το Βέλγιο είχε επικρατήσει με 3-2 με τον νυν τεχνικό των «κόκκινων διαβόλων» να πετυχαίνει το γκολ της νίκης.

Στην πρεμιέρα απέναντι στην Αλγερία τα βρήκε σκούρα αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ και με αντεπίθεση διαρκείας στην επανάληψη κατάφερε να επικρατήσει με 2-1. Επρεπε να μπει ο Φελαϊνί στο γήπεδο και μάλιστα ως φορ για να αλλάξει η εικόνα της αναμέτρησης «Θα ξυρίσω το κεφάλι μου αν πάρουμε το Μουντιάλ» τόνισε ο μέσος της Γιουνάιτεντ. Ο Κομπανί ξεπέρασε τον τραυματισμό και δήλωσε έτοιμος να παίξει στο κρίσιμο ματς με τη Ρωσία. Ο Τσαντλί δεν έπεισε, θέση στην ενδεκάδα θα έχει ο Φελαϊνί και ένας εκ των Ντε Μπράουνε ή Μιραλάς. 


Βέλγιο: Κουρτουά, Αλντερβαϊρελντ, Κομπανί, Βαν Μπούιτεν, Βερτόνχεν, Βίτσελ, Φελαϊνί, Ντεφούρ, Μιραλάς ή Ντε Μπράουνε, Αζάρ, Λουκάκου
Η Ρωσία  της τα βρήκε σκούρα απέναντι στη Νότιο Κορέα και άφησε δύο βαθμούς στην πρεμιέρα. Τεράστια ευθύνη στο γκολ ο Ακινφέεφ ο οποίος έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια. Ο Φάμπιο Καπέλο πάντως τον στήριξε και θα τον έχει ξανά στο βασικό σχήμα. Η ομάδα του χρειάζεται μόνο τη νίκη για να κάνει το αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση. 

Ρωσία: Ακινφέεφ, Κομπάροφ, Ιγκνάσεβιτς, Μπερεζούτσκι, Εσένκο, Φαϊζούλιν, Ντενίσοφ, Τζαγκόεφ, Σαμέντοφ, Κοκόριν, Κερζάκοφ.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ