Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Επιστροφή με... νίκη οι Ισπανοί


23/6/2014

Να... επιστρέψει με μια νίκη στην Ιβηρική θέλει η Ισπανία κόντρα στην Αυστραλία  (19:00 ΝΕΡΙΤsports). Κέρδισαν τις εντυπώσεις τα «καγκουρό». 
Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία ήρθε στην Βραζιλία με στόχο να υπερασπιστεί το τρόπαιο που κατέκτησε τέσσερα χρόνια πριν στη Νότια Αφρική. Οι «φούριας ρόχας» όμως εμφανίστηκαν αγνώριστοι, χωρίς δυνάμεις, πάθος και χωρίς κίνητρο.
Μετά τη ντροπιαστική ήττα 5-1 από την Ολλανδία, ήρθε ο αποκλεισμός από την Χιλή. Ποδοσφαιριστές όπως ο Τσάβι και ο Βίγια ετοιμάζονται να πουν αντίο στην εθνική και το ματς με την Αυστραλία αναμένεται να είναι η τελευταία τους παράσταση. Ο Ντελ Μπόσκε που έδιωξε από την προπόνηση τον Φάμπρεγας ετοιμάζεται να κάνει πολλές αλλαγές και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες όπως ο Μάτα, ο Κόκε, Καθόρλα, και Χουανφράν.

Ισπανία: Ρέινα, Χουανφράν, Αλμπιόλ, Ράμος, Κόκε, Μπουσκετς, Μάτα, Φάμπρεγκας, Τσάβι, Καθόρλα, Βίγια  
Στον αντίποδα, τα «Καγκουρό» έκλεψαν την παράσταση παρά τις δυο ήττες, αφού οι εμφανίσεις τους με Ολλανδία και Χιλή ήταν πολύ καλές. Χωρίς άγχος και πίεση θα επιδιώξουν ένα ιδανικό φινάλε, αν και απουσιάζει ο ηγέτης της ομάδας, Κέιχιλ. 

Αυστραλία: Ράιαν, ΜακΓκάουαν, Γουίλκινσον, Σπιράνοβιτς, Ντέιβιντσον, Γέντινακ, ΜακΚέι, Λέκι, Μπόζανιτς, Ορ, Τάγκαρτ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ