Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Τη... δάγκωσε και προκρίθηκε!


24/6/2014

Τεράστια νίκη - πρόκριση για την Ουρουγουάη, η οποία... δάγκωσε την Ιταλία και πέρασα στα νοκ άουτ. Ο Σουάρες... ξαναχτύπησε, δαγκώνοντας τον Κιελίνι. Η αποβολή του Μαρκίζιο είναι σωστή με βάση τον κανονισμό αλλά θα ήταν ακόμη πιο σωστό να δει κόκκινη, στο 0-0, και ο Σουάρες. Οπως και να έχει, το ματς άλλαξε από την στιγμή που έμεινε με 10 παίκτες η Ιταλία καθώς η Ουρουγουάη βρήκε την ευκαιρία να βγει πιο μπροστά και να ψάξει πιο αποφασιστικά το γκολ, σε σχέση με τα πρώτα 59 λεπτά του αγώνα. Ο Γκοδίν με... πλάτη έδωσε τη νίκη πρόκριση στην ομάδα του. Για πρώτη φορά μετά την δεκαετία του '50 η Ιταλία για δεύτερο σερί Μουντιάλ αποκλείεται στον όμιλο. Οσο για τον Σουάρες, σίγουρα η FIFA  θα κινηθεί άμεσα, αφού υπάρχει και υλικό. 

Ιταλία (Τσέζαρε Πραντέλι): Μπουφόν, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Ντε Σίλιο, Μαρκίζιο, Βεράτι (75' Τιάγκο Μότα), Πίρλο, Νταρμιάν, Μπαλοτέλι (46' Παρόλο), Ιμόμπιλε (71' Κασάνο).

Ουρουγουάη (Οσκαρ Ταμπάρες): Μουσλέρα, Κάσερες, Χιμένες, Γκοντίν, Περέιρα (63' Στουάνι), Γκονζάλες, Αρεβάλο Ρίος, Ροντρίγκες (78' Ραμίρες), Λοντέιρο (46' Μάξι Περέιρα), Καβάνι, Σουάρες.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ