Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Νίκη... ελπίδας ζητά το Ιράν!


25/6/2014

ΒΟΣΝΙΑ - ΙΡΑΝ

Το Ιράν θέλει μόνο νίκη για να έχει ελπίδες πρόκρισης απέναντι στην αδιάφορη Βοσνία που όμως θέλει να πετύχει την πρώτη της νίκη σε Μουντιάλ (19:00 ΝΕΡΙΤ).


Η Βοσνία είναι αδιάφορη μετά την ήττα 1-0 από τη Νιγηρία. Ο Σάφετ Σούσιτς θα αποτελέσει παρελθόν μετά το τέλος του Μουντιάλ, ωστόσο όλοι στην ομάδα θέλουν την πρώτη νίκη στην ιστορία τους σε Μουντιάλ. Οι Βόσνιοι πάντως αισθάνονται αδικημένοι, αφού αν είναι είχε μετρήσει το κανονικό γκολ του Τζέκο όλα θα ήταν διαφορετικά.

Βοσνία: Μπέκοβιτς, Λούλιτς, Μπίτσακτσιτς, Κολάσινατς, Σπάχιτς, Σαλίχοβιτς, Πιάνιτς, Μισίμοβιτς, Χαΐροβιτς, Τζέκο, Ιμπίσεβιτς.

Το Ιράν τα πήγε εξαιρετικά με την Αργεντινή, είχε μεγάλες ευκαιρίες για γκολ, αλλά στο τέλος μίλησε ο Μέσι! Οι Ιρανοί θέλουν νίκη και παράλληλα ήττα της Νιγηρίας από την Αργεντινή, με ένα γκολ διαφορά παραπάνω από όσο το ίδιο θα έχει νικήσει. Το Ιράν έχει μόλις μια νίκη στα 11 τελευταία ματς, ενώ στα τελευταία του 5 ματς κόντρα σε ευρωπαϊκές ομάδες έχει μια ισοπαλία και 5 ήττες. Πιο επιθετικό το Ιράν κόντρα στη Βοσνία. 

Ιράν: Χατζίτζι, Μονταζερί, Χοσεϊνί, Σαντεγκί, Πουλαντί, Χεϊσαφί, Σοζαεΐ, Νεκουνάμ, Τεϊμουριάν, Ντεζάγκα, Χουτσανεζάντ. 

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ