Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Μάχη πρόκρισης στην Κοριτίμπα!


26/6/2014

Ρωσία και Αλγερία δίνουν ραντεβού... τελικού στην Κοριτίμπα με έπαθλο το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Μουντιάλ (23:00 ΝΕΡΙΤsports).

Αλγερία – Ρωσία

Στην «Αρένα ντα Μπαϊξάμπα» στην Κοριτίμπα θα διεξαχθεί το ματς. Σούπερ εμφάνιση και πρώτη νίκη για την Αλγερία, σε τελική φάση Μουντιάλ, μετά από 32 χρόνια. Η ομάδα του Χαλίλχοτζιτς μπορεί να προκριθεί και με ισοπαλία. Πρώτο κριτήριο στην ισοβαθμία είναι η διαφορά των γκολ και δεύτερο η καλύτερη επίθεση.

Έγινε χαμός στην Αλγερία με τη νίκη, αφού όλοι βγήκαν στους δρόμους. Η ψυχολογία των παικτών βρίσκεται στο ζενίθ και είναι πανέτοιμοι για την μάχη με τη Ρωσία. Αγωνιστικά δεν αναφέρθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα με τον Χαλίλχοτζιτς να μπορεί να παρατάξει το σχήμα της αρεσκείας του.

Αλγερία: Μπολί, Μαντί, Χαλίς, Μπουγκερά, Μεσμπά, Μεντζανί, Μπραχιμι, Μπενταλέμπ, Τζαμπού, Σλιμανί, Φεγκουλί


Νίκη θέλει η Ρωσία για να πάρει το εισιτήριο και ταυτόχρονα να μην νικήσει η Νότιος Κορέα, στο άλλο, για να πάρει το εισιτήριο. Πρώτο κριτήριο στην ισοβαθμία είναι η διαφορά των γκολ. Η ομάδα του Φάμπιο Καπέλο δεν έχει δείξει καλά στοιχεία, με τον ίδιο να έχει ανανεώσει κατά πολύ την Εθνική. Ο Ιταλός τεχνικός φρόντισε να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του μετά την ήττα από το Βέλγιο, που ήρθε με ένα γκολ, που ήρθε δυο λεπτά πριν το φινάλε του ματς. Αγωνιστικά ο Καπέλο δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα με τον ίδιο να σκέφτεται να κάνει μερικές αλλαγές στο αρχικό του σχήμα. 

Ρωσία: Ακινφέεφ, Γεστσένκο, Ιγκνάσεβιτς, Μπερεζούτσκι, Κομπάροφ, Φαϊζούλιν, Γκουσακόφ, Σαμέντοφ, Τζαγκόεφ, Σατόφ, Κερζάκοφ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ