Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Με αλλαγές το Βέλγιο


26/6/2014

Το Βέλγιο έχει τσεκάρει εισιτήριο για την επόμενη φάση του Μουντιάλ και χωρίς άγχος αντιμετωπίζει τη Νότια Κορέα (23:00 ΝΕΡΙΤ).

Ν. Κορέα – Βέλγιο
Στην «Αρένα Κορίνθιανς» στο Σάο Πάολο θα γίνει το παιχνίδι. Η Νότιος Κορέα καίγεται για τη νίκη και να γίνεται με αρκετά γκολ διαφορά για να δει αν θα πάρει την πρόκριση. Σε περίπτωση ισοβαθμίας πρώτο κριτήριο είναι η διαφορά των γκολ και δεύτερο η καλύτερη επίθεση. Πάντως το κλίμα βάρυνε μετά το άσχημο αποτέλεσμα απέναντι στην Αλγερία. Ο Χονγκ έκανε λόγο για τραγικά λάθη στην άμυνα, που στοίχισαν. Έτσι δεν αποκλείεται απέναντι στο Βέλγιο να αλλάξει πρόσωπα αλλά και σχήμα. 

Νότια Κορέα: Γιούνγκ, Λι, Χονγκ, Κιμ, Γιούν, Χαν, Γιονγκ Λι, Κι, Τσουνγκ Λι, Κου, Σον


Με δυο νίκες το Βέλγιο προκρίθηκε στην επόμενη φάση και κοιτάει την πρωτιά στον όμιλο ενώ κοιτάει τι θα γίνει και στον 7ο, όπου θα βγει ο αντίπαλός της στους «16». Η ομάδα του Μαρκ Βίλμοτς έχει δείξει χαρακτήρα στα παιχνίδια της, αλλά και γεμάτο ρόστερ, αφού οι αλλαγές των Μιραλάς, Ορίτζι, έδωσαν τη νίκη απέναντι στη Ρωσία. O αμυντικός Βερμάελεν αποχώρησε τραυματίας από το ματς με τη Ρωσία και αναμένεται να μείνει εκτός. Ο Βίλμοτς σκέφτεται να δώσει ανάσες σε μερικούς από τους βασικούς του, ενόψει και της συνέχειας.

Βέλγιο: Κουρτουά, Βάντεν Μπόρε, Βαν Μπόιτεν, Λόμπαρτς, Βερτόνγκεν, Ντεφούρ, Ντε Μπρούιν, Ντεμπελέ, Μιραλάς, Ορίζι, Αζάρ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ