Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Μόνο στο γήπεδο... ε«Χ»θροί!


26/6/2014

Δυο καλοί φίλοι, Λεβ και Κλίνσμαν αντίπαλοι στην Αρένα Περναμπούκο  (19.00-ΝΕΡΙΤ) με την ισοπαλία να δίνει πρόκριση σε Γερμανία, ΗΠΑ!

ΗΠΑ – ΓερμανίαΣτην «Αρένα Περναμπούκο» στο Ρεσίφε θα διεξαχθεί το ματς των πρωτοπόρων στον 7ο όμιλο. Με ισοπαλία περνούν και οι δυο με τη Γερμανία σαν πρώτη. Οι ΗΠΑ μπορούν να προκριθούν και με ήττα αρκεί η Πορτογαλία ή η Γκάνα να μην έχουν νίκη με πολλά τέρματα, στο δικό τους ματς. Σε περίπτωση ισοβαθμίας πρώτο κριτήριο είναι η διαφορά των γκολ. Ο Γιούργκεν Κλίνσμαν θα βρεθεί απέναντι στην Εθνική της χώρας του που έχει διαπρέψει αλλά και τον Λεβ, τον οποίο είχε κάποτε βοηθό στα «πάντσερ». Ένα ιδιαίτερο ματς για τον Κλίνσμαν. Αγωνιστικά ο στράικερ Άλτιντορ παραμένει τραυματίας.
ΗΠΑ: Χάουαρντ, Τζόνσον, Κάμερον, Μπίσλερ, Μπίσλεϊ, Μπέκερμαν, Τζόουνς, Ζούσι, Μπράντλεϊ, Μπεντόγια, Ντέμπσεϊ.

Η Γερμανία κυνηγάει την πρώτη θέση παράλληλα με την πρόκριση, την οποία εξαιρετικά δύσκολα θα χάσει έχοντας πολύ καλή διαφορά τερμάτων. Τα «πάντσερ», πάντως, δυσκολεύτηκαν απέναντι στην Γκάνα με τον Γιακίμ Λεβ να εξακολουθεί να προβληματίζεται για τις καιρικές συνθήκες που ταλαιπωρούν τους παίκτες. Ο Λεβ έχει πολλά τετ α τετ με τους παίκτες του για να τους εμψυχώσει. Αγωνιστικά ο αμυντικός Μπόατενγκ με τον μέσο Κεντίρα αποχώρησαν τραυματίες από το ματς με την Γκάνα και είναι αμφίβολοι. Δεν αποκλείονται μερικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε μια προσπάθεια να «φρεσκαριστεί» η ενδεκάδα. 

Γερμανία: Νόιερ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Μερτεζάκερ, Χέβεντες, Σβαϊνστάιγκερ, Λαμ, Κρόος, Γκέτσε, Μίλερ, Οζιλ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ