Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Λάτιν μάχη χωρίς Σουάρες!


28/6/2014

Η Κολομβία του 3Χ3 των ομίλων αντιμετωπίζει την... πληγωμένη από την τιμωρία του Σουάρες Ουρουγουάη (23:00 ΝΕΡΙΤsports) με έπαθλο το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Η ομάδα του Χοσέ Πέκερμαν έδειξε στα ματς του ομίλου ότι είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του Μουντιάλ. Ροντρίγκες και Κουαδράδο βγάζουν μάτια με την Κολομβία να δείχνει ικανή για ακόμα πιο σπουδαία πράγματα.  Στον όμιλο τερμάτισε με το απόλυτο έχοντας τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις απέναντι σε Ελλάδα, Ακτή Ελεφαντοστού, και Ιαπωνία παίζοντας παράλληλα και ωραίο ποδόσφαιρο.

Κολομβία: Όσπινα, Ζουνίγκα, Ζαπάτα, Γιέπες, Αρμέρο, Αγκιλάρ, Σάντσες, Κουαδράδο, Ροντρίγκες, Ιμπάρμπο, Γκουτιέρες


Στον αντίποδα, η Ουρουγουάη στα δύσκολα έδειξε χαρακτήρα και πήρε την πρόκριση με δυο νίκες κόντρα σε Ιταλία και Αγγλία. Ωστόσο, ο ηγέτης της δάγκωσε τον Κιελίνι και τμωρήθηκε βαριά από τη FIFA. Όπως ήταν φυσικό η απόφαση αυτή έφερε την αντίδραση της «Σελέστε» που χάνει το μεγάλο της αστέρι στην πιο κρίσιμη στιγμή. Η Ουρουγουάη είναι διαφορετική ομάδα χωρίς τον επιθετικό της Λίβερπουλ όπως φάνηκε στην φάση των ομίλων.Εκτός από τον Σουάρες εκτός είναι και ο Λουγκάνο με τον Χιμένες δίπλα στον Γκοδίν.

Ουρουγουάη: Μουσλέρα, Περέιρα, Χιμένες, Γκοδίν, Κάσερες, Ρίος, Γκονζάλες, Ροντρίγκες, Λοδέιρο, Στουάνι, Καβάνι

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ