Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Η Χιλή απειλεί το φαβορί!


28/6/2014

Ακόμα ένα λάτιν ντέρμπι στο Μουντιάλ, όπου η Βραζιλία φιλοξενεί τη Χιλή (19:00, ΝΕΡΙΤ), με την ομάδα του Σκολάρει να είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στους «8».

Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι θα παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1 και περιμένει αγωνιστική βελτίωση από τους παίκτες του απέναντι στους Χιλιανούς που βρίσκονται σε ανοδική πορεία και εντυπωσίασαν στη φάση των ομίλων.
«Νομίζω ότι από το πρώτο της παιχνίδι η ομάδα έχει άλλη δυναμική και σαφώς καλύτερη απόδοση. Οι παίκτες ανταποκρίνονται καλύτερα σε αυτά που τους ζητάμε και έχουν φτάσει σε ένα αρκετά υψηλό επίπεδο απόδοσης» τόνισε ο Σκολάρι. 

ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Λουίς Φελίπε Σκολάρι): Σέζαρ, Μαϊκόν, Σίλβα, Λουίζ, Μαρσέλο, Φερναντίνιο, Γκουστάβο, Χουλκ, Όσκαρ, Νεϊμαρ, Φρεντ
Ο Χόρχε Σαμπάολι θα παίξει με το 4-3-1-2 και θα προσπαθήσει να αποβάλλει το άγχος από τους παίκτες του, το οποίο δημιουργείται όταν καλούνται να αντιμετωπίσουν μια μεγάλη ομάδα.
Οι Χιλιανοί γνωρίζουν ότι δεν είναι το φαβορί σε αυτό το ζευγάρι, ωστόσο είναι αποφασισμένοι να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους «Ως Αργεντινός είμαι πάντα κατά της Βραζιλίας. Η αναμέτρηση αυτή, φυσικά, και είναι ιδιαίτερα δύσκολη και κρίσιμη. Όμως έχουμε αντιμετωπίσει πολλές δυνατές ομάδες όπως η Ισπανία και η Ολλανδία. Έτσι ξέρουμε πως μπορούμε να ανταποκριθούμε και να αντεπεξέλθουμε στην πίεση» τόνισε ο Σαμπάολι. 

ΧΙΛΗ (Χόρχε Σαμπάολι): Μπράβο, Ίσλα, Μέδελ, Χάρα, Μένα, Αρανγκίς, Ντίας, Βιδάλ, Βαλδίβια, Σάντσες, Βάργκας

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ