Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Πάρτι η Κολομβία, τυχερή η Βραζιλία


29/6/2014

Η Βραζιλία είχε τύχη και Σέζαρ, αφού χρειάστηκαν τα πέναλτι για να περάσει το εμπόδιο της Χιλής και να βρεθεί στα προημιτελικά του Μουντιάλ. Σούπερ η Κολομβία, απόλυτος ηγέτης ο Τζέιμς Ροδρίγκες και το 2-0 κόντρα στην Ουρουγουάη την έστειλε στην επόμενη φάση. 


Απίστευτο ματς στο Μαρακανά, η Χιλή βρέθηκε μια ανάσα από την πρόκριση, αλλά ο... Χάρα ήταν ο μοιραίος της. Ετσι, στα πέναλτι η Βραζιλία πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Οι Βραζιλιάνοι ξεκίνησαν όπως αναμενόταν πιο καλά και στο 18' άνοιξαν το σκορ. Μετά το κόρνερ του Νεϊμάρ και την πρώτη κεφαλιά του Τιάγκο Σίλβα, ο Νταβίντ Λουίζ έκανε την κοντινή προβολή (σ.σ.: η FIFA δίνει εκείνον σκόρερ, αλλά είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για αυτογκόλ του Χάρα). Στο 32'  ο Χουλκ έκανε το λάθος στην άμυνα, ο Βιδάλ έκλεψε τη μπάλα, πάσαρε στον Αλέξις Σάντσες που από πλάγια δεξιά πλάσαρε στην απέναντι γωνία για το 1-1.  Η εξέλιξη δεν άλλαξε, το ματς πήγε στην παράταση και στο 120' ο Πινίγια είδε το σουτ του να τραντάζει το δοκάρι του Σέζαρ. Στα πέναλτι μίλησε η εμπειρία της Σελεσάο και ο Ζούλιο Σέζαρ που απέκρουσε τις δύο πρώτες εκτελέσεις, αντισταθμίζοντας τα χαμένα των Γουίλιαν, Χουλκ. Ας όψεται λοιπόν ο Χάρα που στο τελευταίο πέναλτι σημάδεψε το δοκάρι και με το 3-2 έστειλε τη Βραζιλία στα προημιτελικά!


ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ1-0    Νταβίντ Λουίζ1-0    Πινίγια (απόκρουση Ζούλιο Σέζαρ)1-0    Γουίλιαν (άουτ)1-0    Αλέξις Σάντσες (απόκρουση Ζούλιο Σέζαρ)2-0    Μαρσέλο2-1    Αράνγκις2-1    Χουλκ (απόκρουση Μπράβο)2-2    Ντίας3-2    Νεϊμάρ3-2    Χάρα (δοκάρι)



Ο Σουάρες έλειπε και η «αγνώριστη» Ουρουγουάη έπεσε θύμα του εκπληκτικού Τζέιμς Ροδρίγκες και της Κολομβίας. Ο μέσος της Μονακό πέτυχε το γκολ του τουρνουά, για να ξεκλειδώσει την άμυνα των Ουρουγουανών και τελείωσε το παιχνίδι με δεύτερο γκολ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, για να στείλει τους Κολομβιανούς στους «8», όπου θα βρουν απέναντί τους την Βραζιλία.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ