Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Η Ελλάδα γράφει ιστορία!


29/6/2014

Ραντεβού με την ιστορία  έχει η Εθνική Ελλάδας το βράδυ της Κυριακής (23:00, ΝΕΡΙΤ) απέναντι στην Κόστα Ρίκα. Ενα ματς, ένα νέο έπος!

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει το βράδυ την Κόστα Ρίκα με έπαθλο την πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία της. Οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος κατάφεραν απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού να δείξουν τεράστια ψυχικά αποθέματα και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σαμαρά πήραν την πρόκριση για την φάση των «16».Στα αγωνιστικά ο Κονέ είναι εκτός ενώ ο Κατσουράνης που επιστρέφει από τιμωρία θα μείνει στον πάγκο. 
 Αντίπαλος της θα είναι η Κόστα Ρίκα η οποία μπορεί να μην φοβίζει, αλλά στον όμιλο ήταν εξαιρετική με νίκες επί της Ουρουγουάης και της Ιταλίας. Όλα δείχνουν πως οι 11... εκλεκτοί του Πίντο  θα είναι οι εξής: ο Νάβας λοιπόν θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά οι Γκαμπόα, Ντουάρτε, Γκονζάλες, Ουμάνα και Ντίας. Μία άμυνα δηλαδή με τρία στόπερ (σ.σ. Ντουάρτε, Γκονζάλες και Ουμάνα). Στον άξονα θα είναι οι Μπόρχε και Τεχέδα, οι δύο ακραίοι οι Ρουίς και Μπολάνιος και στην κορυφή της επίθεσης ο Κάμπελ.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ