Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Με Μέσι μέχρι... τέλος!


1/7/2014

Η Αργεντινή αντιμετωπίζει την Ελβετία (19:00 -ΝΕΡΙΤ) με στόχο να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και να προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η Αργεντινή χωρίς να πείσει με την απόδοσή της έχοντας το απόλυτο με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς πέρασε ως πρώτη από τον όμιλο. Ο Μέσι το έχει πάρει πάνω του και με 4 γκολ δείχνει έτοιμος να οδηγήσει την «αλμπιτσελέστε»  στην κατάκτηση του τροπαίου. Στα αγωνιστικά ο Αλεχάντρο Σαμπέγια δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Αγουέρο με τον Λαβέτσι να παίρνει την θέση του. Ο Μάξι έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει τη θέση του παίκτη της Σίτι, αν και υπάρχει και ο  Λαβέτσι. Οσο για το σύστημα, 4-4-2, όπως πριν δυο χρόνια στο 3-1 επί της Ελβετίας (χατ τρικ ο Μέσι).

Αργεντινή: Ρομέρο, Ζαμπαλέτα, Φερνάντες, Γκαράι, Ρόχο, Μασεράνο, Γκάγο, Ντι Μαρία, Μάξι, Μέσι 


Η Ελβετία από την πλευρά της κατάφερε να πετύχει τον στόχο της που ήταν η πρόκριση στη νοκ άουτ φάση πίσω από την Γαλλία. Ο Ότμαρ Χιτσφελντ ευελπιστεί ότι ο Σακίρι θα δείξει ξανά το πρόσωπο που έδειξε με την Ονδούρα ώστε να έχιε ελπίδες πρόκρισης. Εκτός για άλλο ένα ματς ο Φον Μπέργκεν με τον Σερ να παίρνει την θέση του.

Ελβετία: Μπενάλιο, Λιχτστάινερ, Ντζούρου, Σερ, Ροντρίγκες, Ινλέρ, Τζάκα, Μπεχράμι, Σακίρι, Μεχμέντι, Ντρμιτς

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ