Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Η Αμερική...απειλεί τους Βέλγους!


1/7/2014

Η τελευταία ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για τους «8» του Μουντιάλ θα προκύψει από το ματς Βέλγιο-ΗΠΑ (23:00, ΝΕΡΙΤ). 

Το Βέλγιο με ένα ρόστερ ποιοτικό καλείται να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί. Μπορεί να πέρασε από την φάση των ομίλων με τρεις νίκες, ωστόσο δεν έπεισε με την απόδοσή του, αν και σημαντικό ρόλο έπαιξε η πίεση και το άχγος. Ο Μαρκ Βίλμοτς θα παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3 έχοντας στη διάθεσή του όλα τα μεγάλα αστέρια του. Δεν αποκλείεται να δούμε στην επίθεση να ξεκινά ο Μιραλάς στη θέση του Λουκάκου που ήταν απογοητευτικός στα προηγούμενα ματς.

ΒΕΛΓΙΟ (Μαρκ Βίλμοτς): Κουρτουά, Αλντερβαϊρελντ, Βαν Μπούιτεν, Βερμάελεν, Βερτόνγκεν, Βίτσελ, Φελαϊνί, Ντε Μπρόινε, Μέρτενς, Μιραλάς, Αζάρ

Μπορεί να μην έχουν το ταλέντο των παικτών του Βελγίου, όμως η ομάδα του Κλίνσμαν έδειξε ικανή για την υπέρβαση αφήνοντας εκτός την Πορτογαλία. Εξαιρετικό σύνολο, πειθαρχημένο και η δύναμη είναι το κύριο χαρακτηριστικό της. Ο Γερμανός τεχνικός θα παίξει με το 4-2-3-1, με την συμμετοχή του Άλτιντορ να θεωρείται το μεγάλο ερωτηματικό, καθώς από το Σάββατο έχει ξεκινήσει να προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς.


ΗΠΑ (Γιούργκεν Κλίνσμαν): Χάουαρντ, Τζόνσον, Γκονζάλες, Μπέσλερ, Μπίσλεϊ, Μπέκερμαν, Τζόουνς, Μπεντόγια, Μπράντλεϊ, Ζούσι, Ντέμπσεϊ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ