Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Κολλάει με Σίτι ο Βάρντι!


10/12/2016

Σουόνσι- Σάντερλαντ 
Η Σουόνσι έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία της οκτώ ματς στην Πρέμιερ με την Σάντερλαντ.

Ο Μόγιες δεν έχει χάσει ποτέ στην Πρέμιερ με αντίπαλο την Σουόνσι. Έχει κερδίσει 5 από τα 6 ματς εναντίον τους. Έχει 5 νίκες και 1 ισοπαλία.

Ο Ζερμέν Ντεφόε έχει σκοράρει πέντε φορές στην Πρέμιερ με την Σάντερλαρντ και κατά της Σουόνσι. Έχει και ένα χατ τρικ στον τελευταίο χρονικά αγώνα των 2 ομάδων τον περασμένο Γενάρη.
Ο Ντεφόε έχει σκοράρει 24 γκολ στην Πρέμιερ τον Δεκέμβριο. Μόνο ο Ρούνεϊ με 31, ο Φάουλερ με 33 και ο Σίρερ με 39 έχουν πετύχει παραπάνω.

Αρσεναλ - Στόουκ
Η Άρσεναλ έχει κερδίσει όλα τα 14 της εντός έδρας ματς με την Στόουκ. Σε οκτώ εξ αυτών δεν έχει δεχθεί γκολ.

Η τελευταία εκτός έδρας νίκη της Στόουκ με Άρσεναλ ήρθε στο πρώτο χρονικά ματς του 81/82 με τον Λι Τσάπμαν να βρίσκει δίχτυα.

Η Άρσεναλ έχει ένα σερί 13 ματς δίχως ήττα στην Πρέμιερ. Με 9 νίκες και 4 ισοπαλίες. Είναι ότι καλύτερο έχουν μετά το σερί 16 αγώνων που είχε τελειώσει τον Απρίλιο του 2011.

Η Στόουκ έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία εννιά ματς στην Πρέμιερ (5 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα). Έχει κερδίσει τα 2 τελευταία της χρονικά ματς στην κατηγορία δίχως να δεχθεί γκολ.

Λέστερ - Μαν. Σίτι
Η Σίτι δεν έχει χάσει εκτός από την Λέστερ για ένα μεγάλο διάστημα. Η τελευταία της ήττα ήταν τον Μάρτιο του '87.

Ο Ρανιέρι έχει κερδίσει επτά από τα οκτώ ματς του στην Πρέμιερ με την Σίτι. Έχει μόνο μία ισοπαλία πέρυσι στο στάδιο King Power.

Η Σίτι έχει βγει νικήτρια στις τελευταίες έξι χρονικά αναμετρήσεις της στην Πρέμιερ με τους πρωταθλητές της προηγούμενης σεζόν. Τελευταία ήττα ήταν με την Τσέλσι τον Μάρτιο του 2011.

Ο Βάρντι έχει σκοράρει εναντίον 20 από τις 23 ομάδες με τις οποίες έχει τεθεί αντιμέτωπος στην Πρέμιερ. Κόντρα σε Σίτι δεν έχει βρει δίχτυα σε 4 συμμετοχές ενώ δεν έχει παραβιάσει ούτε την εστία των Χαλ και Μίντλεσμπρο.


Αρχείο

14/04/2018 Μετωπική στο Λονδίνο! περισσότερα...
07/04/2018 Στέψη στο «Ετιχαντ»; περισσότερα...
01/04/2018 Παράδοση κόντρα σε φόρμα! περισσότερα...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ