Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Με Μακάμπι και ΤΣΣΚΑ


19/1/2017

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ

Η ΤΣΣΚΑ μετά τις 3 συνεχόμενες ήττες ξέσπασε στο τραγικό Μιλάνο και το ισοπέδωσε. Πάντως αν και μιλάμε για την καλύτερη ομάδα και πρώτο φαβορί να διατηρήσει και τα σκήπτρα του πρωταθλητή,θέλει προσοχή η κάμψη της τελευταία προϊόν ντεφορμαρίσματος, Ομάδα που σκοράρει πολύ αλλά δεν παίζει καλή άμυνα και με τρομερή περιφέρεια δεν θα έχει πρόβλημα αλλά το χάντικαπ θέλει προσοχή.

Η Μπάμπεργκ του Ζήση είναι ορισμός της ομάδας αλλά και άτυχη έχοντας χάσει πολλά ματς στον πόντο.Πάντως είναι μαχητική και εκτός που παλεύει σε πολλά γήπεδα και με καλύτερες ομάδες.Ελπίζει σε πρόκριση ακόμα, πάει χωρίς άγχος στην Μόσχα. Στο Καζάν κόλλησε στην επίθεση αν και ήταν και μπροστά και στο τέλος έχασε δίκαια αν και δύσκολα. Γενικά σκοράρει πάντως.

**Ασο ζητούμενα.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Φενέρ του Ομπράντοβιτς (κόντρα πάλι στην ομάδα που μεγαλούργησε)και του Σλούκα δεν είναι καλά και δεν παίζει καλά.Και έτσι σε ένα ματς θρίλερ έχασε δίκαια όμως καθώς ήταν πίσω και με 6-7π από τον Αστέρα στο Βελιγράδι και δεν έχει περιθώρια αν θέλει τετράδα και πλεονέκτημα.Πανάκριβη ομάδα αλλά μπερδεμένη και σοφτ. Πήρε και τον Νο1 του ντραφτ του 2013 Μπένετ στο 4-5 που όμως δεν είναι σε καλή κατάσταση(έφυγε από το ΝΒΑ).

Ο ΠΑΟ δεν ξέρουμε τι ψυχολογία θα έχει καθώς έιχε και το νοκ άουτ παιχνίδι κυπέλλου στο ΣΕΦ την Δευτέρα και γενικά δεν είναι καλά καθώς ακόμα και στο ματς με την Εφές στο ΟΑΚΑ έχασε πάλι διψήφιες διαφορές, είχε μεγάλα νεκρά διαστήματα και κέρδισε στην παράταση που πήγε με την τύχη και με βολές στο τέλος. Και έχει θέματα εκτός καθώς πρόσφατα έχασε και στο Καζάν από +14 και έχει μείνει πίσω.Θα παλέψει γερά πάντως

*Ασο, όχι πολύ δυνατά αλλά τον βάζουμε.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ-ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Η Μακάμπι με τον Μπαγκάτσκις πλέον στον πάγκο δείχνει σημάδια βελτίωσης,προσπαθεί να παίξει και άμυνα και θέλει προσοχή καθώς έχει πολύ καλό ρόστερ μην ξεχνάμε και πολυ βαριά φανέλα. Σπουδαία εμφάνιση στην Μαδρίτη που ήταν και στο +8 και 68-71 στο 35' αλλά κόλλησε στο τέλος και έχασε δίκαια από την Ρεάλ. Σε ανοδική πορεία πλέον και με δυνατή πάντα έδρα λογικά θα το πάρει το ματς.

Ο Ερυθρός Αστέρας είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην ευρωλίγκα με την τρομερή του έδρα βασικά και έτσι μετά την ΤΣΣΚΑ κέρδισε δίκαια σε θρίλερ βέβαια αν και είχε 6-7π διαφορές, την πανάκριβη Φενέρ και πλέον μετά και το διπλό στο Κάουνας βλέπει καθαρά πρόκριση.Τρομερή ομάδα με την σημασία της λέξεως, πολύ δουλεμένη, σκληρή άμυνα, κάνει ζημιές εκτός αν και δεν έχει τόσο βάθος και το προσέχουμε.

* Νίκη Μακάμπι, δυάδα βασικά με την Φενέρ.

ΜΙΛΑΝΟ-ΓΑΛΑΤΑ

Σε τραγική κατάσταση το Μιλάνο με τις 10 συνεχόμενες ήττες  και βαρύ κλίμα με τον Ρέπεσα να βλέπει την θέση του να τρίζει και η ομάδα να παραπάιει.Αν και πάλεψε στην Φενέρ,συνετρίβη στην Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ με εικόνα διάλυσης και μέσα σ όλα μην ξεχνάμε ότι έχει και τραυματίες. Είναι η ευκαιρία του απέναντι στην άλλη ουραγό να κάνει μια νίκη. Παγωμένος και ο κόσμος.

Η Γαλατά έστω και δύσκολα νίκησε την Ζαλγκίρις μέσα και πήρε μια ψυχολογική ανάσα σε μια χαμένη βασικά σεζόν όπως όλα δείχνουν καθώς η ομάδα παραπαίει μετά τα εσωτερικά της προβλήματα που έφεραν και αποχωρήσεις παικτών και αλλαγές αλλά τα κενά δεν καλύφθηκαν στο βαθμό που έπρεπε. Άναρχη και σοφτ ομάδα ειδικά εκτός έδρας και παίζει χωρίς άγχος και ψυχολογία όμως καθώς δεν έχει και στόχους.

* Δεν αξίζει κάτι με κακές ομάδες.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΕΦΕΣ

Η Μπαρτσελόνα σε μεγάλη κρίση. Η Μπάρτσα του Μπαρτζώκα και του τραυματία Περπέρογλου κάνει την χειρότερη χρονιά στην σύγχρονη ιστορία και ελπίζει σε θαύμα πλέον. Κι ας μην έχει πια τόσους τραυματισμούς. Πήρε τον σέντερ Φαβεράνι(παλιά και ΝΒΑ) από την Μουρθία(11π),ψάχνει και άλλον παίκτη.Σοκ με τον Ολυμπιακό μέσα από 64-58 και ήττα 71-60 στην Τενερίφη στην λίγκα της και βαρύ κλίμα.

Η Εφές είναι μια ομάδα ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο με μεγάλες διακυμάνσεις.Ομάδα που σκοράρει και έχει ανατροπές αλλά και πολύ σοφτ πολλές φορές που πληρώνει και την αναρχία της. Και έτσι έχασε την ευκαιρία στο ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟ που γύρισε δύο φορές από -10 και έκανε ένα χαζό φάουλ στο τέλος σε προσπάθεια για 3π (διαμαρτύρεται πάντως) και έχασε στην παράταση.Θα παλέψει γερά.

* Δεν αξίζει κάτι και εδώ καθώς είναι πονηρό ματς.



Αρχείο

13/06/2019 Το πανόραμα των πλέι οφ! περισσότερα...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ