Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Φουλ παράδοση με «Μπόρο»!


18/3/2017

ΤΟΤΕΝΑΜ - ΣΑΟΥΘΆΜΠΤΟΝ

Ο Ποκετίνο έχει χάσει μόνο ένα από τα πέντε ματς του σε Πρέμιερ με την πρώην ομάδα, την Σαουθάμπτον (τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα).

Η Σαουθάμπτον κράτησε μόνο μία φορά ανέπαφη την εστία της σε 25 ματς εκτός έδρας με τα Σπιρούνια (0-0 τον Γενάρη του 2001).

Ο Ντέλε Άλι σκόραρε 3 φορές και είχε 1 ασίστ σε 2 ματς Πρέμιερ με αντίπαλο την Σαουθάμπτον.

Ο Έρικσεν έβαλε 3 γκολ σε 3 αγώνες Πρέμιερ με Σαουθάμπτον στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ -ΑΡΣΕΝΑΛ
Ο Τόνι Πιούλις έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία εννιά ματς στην Πρέμιερ με αντίπαλο την Άρσεναλ. Έχει 2 ισοπαλίες και 6 ήττες. 

Ο Πιούλις έχει χάσει μόνο μία από τις έξι προηγούμενες αναμετρήσεις εντός έδρας με την Άρσεναλ του Βενγκέρ. Έχει επίδοση 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Η Άρσεναλ έχει βάλει γκολ σε όλα τα 21 της ματς με την Γουέστ Μπρομ. Το καλύτερο επιθετικό ρεκόρ που έχει στην διοργάνωση.

Η Άρσεναλ έχει ηττηθεί μόνο σε ένα από τα τελευταία της 12 παιχνίδια σε Πρέμιερ με την Γουέστ Μπρομ. Έχει κερδίσει τα 9, έχει 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.

ΣΤΟΟΥΚ - ΤΣΕΛΣΙ
Η Στόουκ έχει βγει νικήτρια μόνο σε 2 από τις τελευταίες 17 αναμετρήσεις της σε Πρέμιερ με Τσέλσι. Έχει 12 ήττες και 3 ισοπαλίες.

Η Τσέλσι έχει καταγράψει μόνο 2 νίκες στις τελευταίες της επτά... επισκέψεις στην Στόουκ σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι 2 ήττες και 3 ισοπαλίες.

Ο Φάμπρεγας έχει βγάλει ασίστ για επτά γκολ σε οκτώ ματς που ξεκίνησε βασικός εναντίον της Στόουκ. Έχει βάλει και 2 γκολ.

Μόνο σε ματς με τα Σπιρούνια ο Φάμπρεγας έχει βγάλει πιο πολλές ασίστ (11) στην Πρέμιερ σε σχέση με Στόουκ.

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ - ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Η Μίντλεσμπρο είναι δίχως νίκη στα τελευταία 12 της παιχνίδια με Γιουνάϊτεντ σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι "Κόκκινοι Διάβολοι" έχουν σκοράρει σε κάθε ένα από τα τελευταία 14 τους ματς εκτός με Μίντλεσμπρο. Είναι η πιο καλή τους επίδοση με οποιονδήποτε αντίπαλο.

Ο Ρούνεϊ είχε συμμετοχή σε έξι γκολ στα τελευταία πέντε ματς της Πρέμιερ με την Μίντλεσμπρο. Έχει δύο γκολ και τέσσερις ασίστ.

Μετά τις διαδοχικές ήττες που είχε η Γιουνάϊτεντ από νεοφώτιστες ομάδες τον Δεκέμβριο του 2015 με Μπόρνμουθ και Νόριτς είναι δίχως ήττα στα τελευταία τους αντίστοιχα επτά ματς και με πέντε αγώνες δίχως να δεχθούν γκολ. Έχουν 5 νίκες και 2 ισοπαλίες.


Αρχείο

14/04/2018 Μετωπική στο Λονδίνο! περισσότερα...
07/04/2018 Στέψη στο «Ετιχαντ»; περισσότερα...
01/04/2018 Παράδοση κόντρα σε φόρμα! περισσότερα...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ