Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Με τις ρώσικες


23/3/2018

Περίεργη μέρα σήμερα στο μπάσκετ και στην ευρωλιγκα. Θα πάμε με τον άσο Χίμκι χάντικαπ ποντάροντας στην αδιαφορία της ΤΣΣΚΑ. Προς άσο ο Ολυμπιακός. Στο γιούροκαπ άσο Μπάγερν και διπλό Κούμπαν. Καλύτερη δυάδα άσο Χίμκι και Μπάγερν και διπλό Κούμπαν σε 2-3.

ΧΙΜΚΙ-ΤΣΣΚΑ

Αλλοπρόσαλλη η Χίμκι του Μπαρτζώκα που καίγεται! Και που είναι μία ακριβή ομάδα  που θέλει Φάιναλ Φορ  αλλά συνεχίζει να έχει ακραίες διακυμάνσεις και να παίζει πολύ σοφτ και άναρχο μπάσκετ. Από κακές ήττες κινδύνευε η πρόκριση αλλά πήρε ενώ ήταν και με εσωτερικά θέματα και κόντρες, έκανε τα διπλά σε Μακάμπι και Εφές και πλέον ελπίζει αν και με δύσκολο πρόγραμμα ακόμα και στο πλεονέκτημα της έδρας! Βαρόμετρο ο Σβεντ, κλειδί το τρίποντο. Πέρασε με διακυμάνσεις άνετα στο τέλος από την ουραγό Εφές (25-12,34-18,53-46,69-72,71-76,72-83)αλλά δεν άρεσε.

Αδιάφορη η ΤΣΣΚΑ και δεν ξέρουμε αν θα είναι με πλήρη σύνθεση ή θα κάνει συντήρηση ίσως και μέσα στο ματς. Καθώς καθάρισε άνετα με διακυμάνσεις πάντως εντός τον Ολυμπιακό και εξασφάλισε την 1η θέση. Η ομάδα του Ιτούδη είναι η ακριβότερη και καλύτερη ομάδα στην διοργάνωση σαν ρόστερ και φυσικά και πρώτο φαβορί για τον τίτλο, αλλά δεν έχει σταθερότητα. Εχει μακράν την καλύτερη επίθεση αλλά είναι σοφτ στην άμυνα για το επίπεδό της και με μέτρια φροντ λάιν. Κλασική ομάδα του όβερ και με ωραίο μπάσκετ, σκοράρει άνετα 90π το ματς.

ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ-ΜΑΛΑΓΑ

Αδιάφορη η Μπάμπεργκ του Ζήση που είναι μια ομάδα με την σημασία της λέξεως  αλλά χωρίς φιλοδοξίες έχοντας αποκλειστεί από καιρό. Και με 11 ήττες στα 15 τελευταία παιχνίδια της και δικαιολογία ότι έχει πολλές και σημαντικές απουσίες και γι’ αυτό αγκομαχά να προλάβει τα πλέι οφ στην λίγκα της που είναι πρωταθλήτρια. Θέλει να κερδίσει για το γόητρο και τον κόσμο και έχει μεγάλες νίκες μέσα με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό με 20αρα(!) και με Μπάρτσα από -26! Πάντως αν υποτιμηθεί κάνει ζημιές και ανατροπές. Ασφαλώς χειρότερη από πέρσι σαν ρόστερ και δεν έχει βάθος. Συνετρίβη στην Μπασκόνια.

Αδιάφορο ματς για την Μάλαγα που θα παίξει για το γόητρο όπως έκανε και σε όλα τα παιχνίδια της. Και είναι σε φόρμα και στην Ισπανία. Πάντως είναι μια πολύ ιδιόρρυθμη ομάδα με πολλές διακυμάνσεις και  πολλά  αλλοπρόσαλλα αποτελέσματα και πάντα  κάνει ζημιές καθώς είναι δουλεμένη, έχει εμπειρία και παίζει σαν ομάδα. Βασικά στηρίζεται στην καλή της άμυνα αν και με την επίθεση κέρδισε δίκαια την αδιάφορη Μπαρτσελόνα εντός έδρας σε ένα παιχνίδι με μεγάλες διακυμάνσεις (5-17,23-31,45-39,53-61,82-68 με ένα απίστευτο 24-3,89-83).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΕΦΕΣ

Ο Ολυμπιακός με νίκη θα εξασφαλίσει το πλεονέκτημα της έδρας και τυπικά και θα ελπίζει και στην 2η θέση έχοντας την ισοβαθμία με την Φενέρ. Μετά το διπλό στο ΟΑΚΑ το κλίμα έφτιαξε και ξεχάστηκε ο χαμένος τελικός από την ΑΕΚ. Πάντως συνεχίζει να προκαλεί εντύπωση με τις αλλοπρόσαλλες εμφανίσεις του. Εχει την κορυφαία άμυνα της Ευρώπης αλλά έχει και την  χειρότερη επίθεση. Αν και με τις αλλαγές και επιστροφές γέμισε σε βάθος, συνετρίβη εντός από την αδιάφορη Μπαρτσελόνα και μετά έχασε με καλή εικόνα σχετικά εύκολα στην Μόσχα από την πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ. Περιμένει γεμάτο γήπεδο.

Αδιάφορη και ουραγός η  Εφές εδώ και καιρό που είναι  μια μεγάλη απογοήτευση και η  μεγάλη αποτυχία μαζί με την Μπαρτσελόνα φέτος στην ευρωλίγκα παρά τις αλλαγές της. Με τον Αταμάν στον πάγκο πήρε το τουρκικό κύπελλο, αλλά εδώ παρά την ενίσχυση και με τον Ουίμς είναι τραγική και με 9 ήττες στα 10 τελευταία παιχνίδια. Μια ομάδα ακριβή με στόχο αρχικά και το Φάιναλ Φορ που απέτυχε νωρίς με άναρχο μπάσκετ. Σοκ και στην λίγκα της από την Μπελιντιγιέ και από +13 έχασε και εύκολα εντός από την Χίμκι(25-12,34-18,53-46,69-72,71-76,72-83).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ

Το ερώτημα είναι αν θα χαριστεί η Μπάρτσα καθώς η Μπασκόνια κυνηγά την πρόκριση και η ίδια είναι αδιάφορη. Ποιος θα περίμενε πάντως ότι θα είναι προτελευταία η Μπαρτσελόνα εδώ και καιρό! Αν και αδιάφορη και αποκλεισμένη  πάντως είναι βελτιωμένη απ’ όταν ήρθε ο Πέσιτς στον πάγκο εδώ και 1,5 μήνα σχεδόν και πήρε το Φάιναλ Έιτ στο κύπελλο και έφτιαξε λίγο το κλίμα. Εκανε με 30αρα το μπαμ στο ΣΕΦ αλλά στην λίγκα της γλίτωσε στην παράταση το σοκ στην ουραγό Μπούργκος και έχασε εύκολα στο τέλος στην Μάλαγα από +12(5-17,23-31,45-39,53-61,82-68 με ένα απίστευτο 24-3,89-83).

Ματς με πρέπει και πάλι για την Μπασκόνια που όχι απλά έπιασε την Μακάμπι που την έχει μέσα στην συνέχεια και που έχει πολύ καλό πρόγραμμα ,αλλά την πέρασε κιόλας. Συνεπώς ίσως και να χάσει πάλι μπορεί να χρειάζεται νίκη με την Μακάμπι ούτως ή άλλως. Η Μπασκόνια φέτος είναι μια περίεργη  ομάδα με  μεγάλες διακυμάνσεις και είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο .Και δεν έχει μεγάλο βάθος .Πάντως αν και ξεκίνησε πολύ άσχημα βρήκε το ρυθμό της με τις αλλαγές και την αλλαγή προπονητή. Και διέλυσε την Μπάμπεργκ μέσα έχοντας και 30π.

ΓΙΟΥΡΟΚΑΠ

ΡΕΤΖΙΑ ΕΜΙΛΙΑ-ΚΟΥΜΠΑΝ

Το δεύτερο παιχνίδι στα πλέι οφ  στο γιούροκαπ και στα ημιτελικά. Στις 2 νίκες η πρόκριση στον τελικό και με την σειρά των αγώνων 1-1-1 .Και ζευγάρι με φαβορί απόλυτα την ρώσικη Λοκομοτίβ Κούμπαν. Που αν και δεν έχει τόσο ακριβό ρόστερ, είναι ο ορισμός της ομάδας με την τρομερή της κορυφαία άμυνα και έκανε εύκολα το 1-0 (43-28ημ)στην Ρωσία και πάει στην Ιταλία να καθαρίσει την... μπουγάδα. Πολύ δουλεμένη, απέκλεισε με 2-0 και με 20π στην Ισπανία την Γκραν Κανάρια. Η ιταλική Εμίλια αν και με χειρότερο ρόστερ φέτος και μέτρια πορεία στην λίγκα της  απέκλεισε την ρώσικη Ζενίτ. Η Κούμπαν καθαρά το 2-0(8-10π).

ΜΠΑΓΕΡΝ-ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ

Το δεύτερο παιχνίδι στα πλέι οφ στο γιούροκαπ και στα ημιτελικά. Στις 2 νίκες η πρόκριση στον τελικό και με την σειρά των αγώνων 1-1-1. Η Νταρουσάφακα του Μπλατ αν και έριξε το μπάτζετ είναι μια πολύ καλή ομάδα και φέτος και παίζει καλή άμυνα. Ετσι έκανε απίστευτη ανατροπή και το 1-0 εντός με την Μπάγερν που είναι η ακριβότερη ομάδα στην Γερμανία και πολύ κόσμο στο πλευρό της. Από -20 πήρε το θρίλερ στο τέλος και έχει ψυχολογία(11-25,23-43,30-47ημ,48-57,58-61,69-70,73-74 στα 35''). Αυτοκτονία Μπάγερν(73-74 και λάθος δικό της στα 11'' και τρώει τρίποντο στο μηδέν!). Η Μπάγερν 6-8π καθαρά.



Αρχείο

13/06/2019 Το πανόραμα των πλέι οφ! περισσότερα...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ