Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Νέος τεχνικός στην Ιντεπεντιέντε


28/7/2014

ΤΙΓΚΡΕ-ΟΛ ΜΠΟΪΣ

Στο γήπεδο της Ουρακάν, το «Τομάς Αδόλφο Ντουκό» θα γίνει ο αγώνας Κυπέλλου της Τίγκρε με την Ολ Μπόις. Η Τίγκρε τερμάτισε στην 12η θέση στο Inicial 2013 και στην 13η στο Final 2014. Ο Φαμπιάν Αλέγκρε συνεχίζει στον πάγκο της, ευελπιστώντας να την οδηγήσει σε μια καλύτερη πορεία.Ο αμυντικός Μπλένχιο επέστρεψε από την Χιμνάσια Λα Πλάτα. Επίσης αποκτήθηκαν οι μέσοι Γκαλμαρίνι, Κάσερες, ενώ ψάχνει επιθετικούς κι ενώ υπάρχειο ανησυχία για τη στασιμότητα στις μεταγραφές. Αποχώρησαν αρκετοί παίκτες, ανάμεσά τους οι επιθετικοί Ναχουέλπαν, Κουσίγιας. Ο κορμός κρατήθηκε, αφού έγιναν πολλές ανανεώσεις. 

Η Ολ Μπόις υποβιβάστηκε πέρσι από την πρώτη κατηγορία. Γι αυτό και έγιναν μεγάλες αλλαγές. Η πρώτη ήταν η έλευση του Άνχελ Μπερνούσιο, στην τεχνική ηγεσία. Η δουλειά του δύσκολη αφού πρέπει να «χτίσει» μια νέα ομάδα για την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια.Έγιναν πολλές μεταγραφικές κινήσεις, ενώ αποχώρησαν και πολλοί παίκτες. Ανάμεσα σε αυτούς που ήρθαν είναι και οι μέσοι Βέγα, Λεόνε, Μπουσταμάντε και οι επιθετικοί Λόπες, Ματζιόλο. Στο τελευταίο της φιλικό έχασε 2-1 από την Κίλμες, δείχνοντας πως θέλει δουλειά για να «δέσει» σαν ομάδα. 
EKTIMHΣΗ 1

ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ-ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ

Η Μπελγκράνο αντιμετωπίζει την Ιντεπεντιέντε για τους «32» του Κυπέλλου, με το ματς να διεξάξεται στο ουδέτερο γήπεδο «Φλορένσιο Σολά» της Μπάνφιλντ. Ο Ρικάρντο Ζιελίνσκι παρέμεινε στον πάγκο της. Στο πρωτάθλημα «Inicial» 2013 τερμάτισε στην 6η θέση και στο «Final» 2014 στην 15η. Δεν έχουν γίνει ιδιαίτερες μεταγραφές με τον Ζιελίνσκι να ζητάει τουλάχιστον τρεις ακόμα προσθήκες, κυρίως επιθετικών. Έχουν έρθει οι Σότο (αμυντικός), Παρόδι (μέσος), ενώ γύρισε από δανεισμό ο μέσος Μανσανέλι. Έχουν αποχωρήσει αρκετοί με τους Καρέρα (μέσος), Μπουένο (επιθετικός), Κιρόγα (αμυντικός) να την επηρεάζουν.

Αναστάτωση στην Ιντεπεντιέντε με τον Ομάρ ντε Φελίπε, που την οδήγησε στην επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια, να παραιτείται στις 16 του μήνα. Αιτία το γεγονός πως η διοίκηση δεν ικανοποιούσε αιτήματά του για περαιτέρω ενίσχυση. Ο Χόρχε Αλμιρόν είναι ο νέος τεχνικός, κάνοντας την πρώτη προπόνηση 21 του μήνα. Με άλλον ξεκίνησε προετοιμασία, με άλλον τεχνικό τη συνεχίζει η Ιντεπεντιέντε. Μεταγραφικά δεν έχει κάνει ακόμα κινήσεις, ενώ επέστρεψαν, μεταξύ άλλων, από δανεισμό, οι μέσοι Βιλαλφάνιες, Πέρες. Διαθέτει ένα νεανικό σύνολο με πινελιές εμπειρίας, όπως αυτή του στράικερ Μοντενεγκρο. Αποχώρησαν αρκετοί παίκτες, που την επηρεάζουν, ανάμεσά τους οι μέσοι Μορέλ, Ζαπάτα.

EKTIMHΣΗ 2

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ