Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

H... δεύτερη ευκαιρία της Σέλτικ


20/8/2014

ΜΑΡΙΜΠΟΡ - ΣΕΛΤΙΚ


Η Σέλτικ θα αντιμετωπίσει ομάδα από τη Σλοβενία για πρώτη φορά. 


Η Σέλτικ έχει καταφέρει να κερδίσει το «στοίχημα» των πλέι οφ τις δυο τελευταίες φορές που έπαιξε. Μετά τη σεζόν 2009-2010 που έμεινε εκτός από την Αρσεναλ,  το 2012-2013 άφησε εκτός τη Χέλσινμποργκ και πέρσι τη Σαχτάρ Καραγκαντί. 


Μόλις 3 νίκες μετρά η Μάριμπορ στα 12 τελευταία της ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ. 


Δεν έχει ισοπαλία η Σέλτικ στα 12 τελευταία παιχνίδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ, 5 νίκες και 7 ήττες


Στη φυσική έδρα της Μάριμπορ το ματς. Κλειστές λόγω τιμωρίας ορισμένες θύρες. Η Μάριμπορ (Σλοβενία) έμεινε αήττητη απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (πήρε το 2-2 στη ρεβάνς, είχε δυσκολίες) και πλέον καλείται να κάνει την υπέρβαση. Η ομάδα του Αντε Σίμουντζα είναι το απόλυτο σημείο αναφοράς στο εγχώριο ποδόσφαιρο, αλλά μετά το ξεκίνημα με τις τρεις σερί νίκες, ηττήθηκε το Σάββατο με 3-1 στο Τσέλιε (έμεινε με δέκα από το πρώτο ημίχρονο, όλα πήγαν στραβά, ξεκουράστηκαν κάποιοι βασικοί). «Παίζει πολύ με αντεπιθέσεις η Σέλτικ, είναι γρήγορη και έχει δυνατούς παίκτες. Οσοι μας λένε φαβορί κάνουν λάθος, η Σέλτικ είναι το φαβορί. Εμείς απλά θα κάνουμε τα πάντα να της κάνουμε δύσκολη τη ζωή και να προκριθούμε» τόνισε ο κόουτς της Μάριμπορ, Αντε Σιμούντζα. Δεν έχουν προκύψει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, υπάρχει πληθώρα επιλογών.


Η Σέλτικ (Σκωτία) έγινε σάκος του μποξ απέναντι στην πολωνική Λέγκια, ηττήθηκε δύο φορές, αλλά ο αντίπαλος χρησιμοποίησε τιμωρημένο παίκτη (για 3 λεπτά στο 2ο ματς!) και η πρωταθλήτρια Σκωτίας πήρε την πρόκριση στα χαρτιά. Η ομάδα του Ρόνι Ντέιλα δεν έχει ενισχυθεί ιδιαίτερα και αυτό προκαλεί ερωτηματικά, αλλά στο πρωτάθλημα έκανε εκκίνηση με δύο στα δύο και το 6-1 επί της Νταντί Γιουνάιτεντ το περασμένο Σάββατο έδειξε ότι υπάρχει βελτίωση. Για πρώτη φορά αντιμετωπίζει ομάδα από τη Σλοβενία.

«Πρέπει να ξεχάσουμε όλα όσα έχουν συμβεί, κάθε ματς ευρωπαϊκό είναι διαφορετικό και αν παίξουμε όπως ξέρουμε μπορούμε να κερδίσουμε. Μας παρουσιάστηκε μια μεγάλη ευκαιρία και πρέπει να την εκμεταλλευθούμε» είπε ο κόουτς, Ρόνι Ντέιλα. Εκτός δράσης έχει τεθεί εδώ και καιρό ο αμυντικός μέσος – αρχηγός Μπράουν, ενώ νοκ άουτ τέθηκε και ο ταλαντούχος επιθετικός Φόρεστ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 1

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ