Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Η ώρα της Σλόβαν!


20/8/2014

ΣΛΟΒΑΝ – ΜΠΑΤΕ

Αυτή είναι η πρώτη αναμέτρηση της Σλόβαν Μπρατισλάβας κόντρα σε ομάδα από τη Λευκορωσία και της ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ με ομάδα από τη Σλοβακία. 

Οι ομάδες από τη Σλοβακία υπερισχύουν ξεκάθαρα στις οχτώ αναμετρήσεις που έδωσαν κόντρα στις αντίστοιχες της Λευκορωσίας, μετρώντας έξι νίκες και δύο ισοπαλίες. 

Η Σλόβαν Μπρατισλάβα είναι αήττητη στην Ευρώπη τη φετινή περίοδο έχοντας τρεις νίκες και μία ισοπαλίας, ενώ δέχθηκε μόλις ένα γκολ. 

 Η ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ μετρά έξι εκτός έδρας αναμετρήσεις χωρίς νίκη στην Ευρώπη (μία ισοπαλία, πέντε ήττες). Η τελευταία επικράτησή της ήταν κόντρα στη Λιλ τη σεζόν 2012/13 για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. 


Στη φυσική έδρα της Σλόβαν Μπρατισλάβας το ματς και... Sold out. Η Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σλοβακία) ξεπέρασε το εμπόδιο της Σερίφ Τίρασπολ στον προηγούμενο γύρο, χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, και για πρώτη φορά στην ιστορία της βρίσκεται στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Φράντισεκ Στράκα έχει κάνει δυναμικό ξεκίνημα στο εγχώριο πρωτάθλημα (4-0-0, την Παρασκευή συνέτριψε με 4-1 τη Σένιτσα) και άπαντες θεωρούν ότι έχουν τις πιθανότητές τους απέναντι στην πιο έμπειρη ΜΠΑΤΕ. Πρώτη φορά με ομάδα από τη Λευκορωσία, οι Σλοβάκοι έχουν 6-2-0 με τους Λευκορώσους.Έτοιμος είναι ο Αργεντινός αμυντικός Χοροσίτο, ωστόσο στο τελευταίο ματς χτύπησε ο εξαιρετικός μέσος Μιλίνκοβιτς και δίνεται αμφίβολος.


Η ΜΠΑΤΕ (Λευκορωσία) χρειάστηκε το γκολ του Κρίβετς στο 94ο λεπτό για να πάρει τη νίκη με 3-1 και την πρόκριση απέναντι στην Ντέμπρετσεν στον προηγούμενο γύρο, ενώ εξασφάλισε ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο μέχρι τον Δεκέμβρη (εγγυημένη παρουσία στα γκρουπ του Γιουρόπα, άπαντες θέλουν όμως τον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ). Στο πρωτάθλημα παλεύει με την Ντινάμο Μινσκ για τον τίτλο, δεν έχει χάσει στα τελευταία 20 ματς (ηττήθηκε μόνο στην πρεμιέρα). Ο τεχνικός, Αλεξάντρ Γερμάκοβιτς, βασίζεται σε ρόστερ με ελάχιστους ξένους, το Σάββατο επικράτησε με 3-0 της Ντνιέπρ Μογκίλεφ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 1

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ