Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Σε φόρμα η Παρανά!


2/9/2014

ΠΑΡΑΝΑ-ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΕΑ
Και νέα νίκη για την Παρανά που έφτασε τις τρεις σερί έχοντας τέσσερις στα πέντε τελευταία της. Η ομάδα του Κλοντινέι Ολιβέιρα είναι σε φουλ ρυθμούς. Και όλα αυτά ενώ πριν από δέκα μέρες οι παίκτες απείλησαν με απεργία, λόγω των οφειλών της διοίκησης. Η τελευταία τα βρήκε μαζί τους, έδωσε κάποια χρήματα και η ομάδα πήρε τα πάνω της. Γυρίζει από τιμωρία ο αμυντικός μέσος Σεράτο. Κάρτες συμπλήρωσαν οι Αλίσον (αμυντικός), Οτάβιο (μέσος).

Τα τρία ματς αήττητη έφτασε η Σαμπάιο Κορέα έχοντας 1 νίκη. Η ομάδα του Λίσκα έχει αρχίσει να βρίσκει εκ νέου το καλό της πρόσωπο, μετά την αγωνιστική κοιλιά που Παρουσίασε. Τελευταία δείχνει να βρίσκει και λύσεις για τα κενά της άμυνας. Αγωνιστικά εξέτισαν τις ποινές τους και επιστρέφουν οι Κορέα (μέσος), Ιλτίνιο (μπακ). Τιμωρημένοι είναι οι Βάλμπερ (μέσος), Έντγκαρ (επιθετικός). Τελευταία αποκτήματα οι Πίτολ (τερματοφύλακας), Μάια (μέσος).
ΕΚΤΙΜΗΣΗ 1

ΑΤΛ. ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ-ΜΠΟΑ
Μια ακόμα αρνητική εμφάνιση για την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε. Η ομάδα του Έλιος Ντος Άνιος έφτασε τις τρεις σερί ήττες έχοντας 4 στα 5 τελευταία της, μετρώντας και μια νίκη. Η γκρίνια παραμένει από τους φίλους της και η αναμέτρηση με την Μπόα, είναι κάτι παραπάνω από τελικός. Ο έμπερος τεχνικός στάθηκε και στην απουσία του στράικερ Βίκοσα (7 γκολ), που παραμένει τραυματίας και θα αργήσει να γυρίσει. Τιμωρημένος είναι ο αμυντικός Ζόνας. 

Η Μπόα επέστρεψε στις νίκες με το 2-0 επί της Ικάσα. Προηγήθηκαν δυο σερί ήττες σε ισάριθμα εκτός έδρας ματς. Για την ομάδα του Νέντο Ξαβιέ οι εξορμήσεις είναι ένα θέμα αν και στην καλή της μέρα μπορεί να κάνει ζημιά. Ο στράικερ Καράνγκα με τον εξτρέμ Τομάς έχουν σημειώσει από τέσσερα γκολ και είναι ανάμεσα στα ατού της. Αγωνιστικά δεν αναφέρθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα και θα παραταχθεί με το καλύτερο δυνατό σχήμα.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΟVER

ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΣΑ-ΤΖΟΪΝΒΙΛ
Η Πορτουγκέσα είχε χάσει το ματς του πρώτου γύρου, από την Τζόινβιλ, στα χαρτιά καθώς αποχώρησε απο το γήπεδο κι ενώ τότε ήταν σε διαμάχη με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας, με αφορμή τον υποβιβασμό της. Τώρα η ομάδα του Σίλας (συμπλήρωσε 5 ματς στον πάγκο της) την υποδέχεται στην πρεμιέρα του 2ου γύρου οποία έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί 8 αγώνων με 5 ισοπαλίες. Ερωτηματικό είναι η συμμετοχή των επιθετικών Λουάν, Βεβέρτον.

Η Τζόινβιλ βρήκε ξανά ρυθμό κάτι που φάνηκε και απέναντι στην Οέστε. Η ομάδα του Έμερσον Μαρία έχει βγάλει με 3 νίκες και 1 ισοπαλία τα πέντε τελευταία της ματς. Όπως φαίνεται ξεκίνησε την αντεπίθεσή της για την επιστροφή στην κορυφή του πίνακα της βαθμολογίας. Ο στράικερ Ζαέλ (10 γκολ) είναι ανάμεσα στα ατού της. Τιμωρημένος είναι ο σούπερ μέσος και αρχηγός Μαρσέλο Κόστα.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ 1

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ