Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Το πάνω χέρι οι ισχυροί


25/1/2015

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ
Η Άστον Βίλα αγνοεί τη νίκη επτά αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και κινδυνεύει με υποβιβασμό. Η ομάδα του Πολ Λάμπερτ έχει κάκιστο εντός έδρας ρεκόρ με μόλις δύο νίκες στο πρωτάθλημα και θέλει να δώσει μία σπάνια χαρά στο κοινό της κερδίζοντας τη Μπόρνμουθ και παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση, έστω και αν το Κύπελλο δεν είναι πρώτος στόχος. Ο επιθετικός Κόζακ εκτός, όπως οι μπακ Σεντέρος και Φλάαρ, ο μέσος Κόουλ και ο μέσος Χερντ. Επιστρέφει από τιμωρία ο μπακ Κλαρκ.
Η Μπόρνμουθ μεσοβδόμαδα έκανε μέτρια εμφάνιση γνωρίζοντας την ήττα από τη Λιντς στο πρωτάθλημα, σε ένα ματς όπου έχασε και πέναλτι. Η ομάδα του Έντι Χάου πάντως διατηρήθηκε στην πρώτη θέση της Τσάμπιονσιπ και στο παιχνίδι με την Άστον Βίλα θέλει να δείξει πως μπορεί να τα βάλει από τώρα με ομάδες του επιπέδου Πρέμιερ Λιγκ. Ο μπακ Γουόρντ μπορεί να μείνει εκτός για άλλο ένα παιχνίδι, όπως και ο μέσος Πάρτινγκτον, ενώ λείπει με την Εθνική ο επιθετικός Ράντι.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: OVER

ΜΠΡΑΙΤΟΝ – ΑΡΣΕΝΑΛ

Η Μπράιτον προέρχεται από σημαντική μεσοβδόμαδη νίκη επί της Ίπσουιτς, η οποία της έδωσε λίγο αέρα όσον αφορά τη μάχη της παραμονής στην Τσάμπιονσιπ. Η ομάδα του Κρις Χιούτον έτσι μπορεί να αντιμετωπίσει το ματς με την Άρσεναλ έχοντας λιγότερη πίεση, ώστε να προσπαθήσει για την έκπληξη. Οι μέσοι Στίβενς και Αγκουστιέν είναι τραυματίες, όπως και ο μέσος Κροφτς και ο εξτρέμ Λούα Λούα, απουσίες γνωστές καιρό. Ο μπακ Ντανκ επιστρέφει από τιμωρία. Αμφίβολος ο επιθετικός Μακέιλ-Σμιθ και ο μέσος Φόρστερ-Κάσκι.
Η Άρσεναλ πέτυχε μία από τις νίκες της χρονιάς στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, κερδίζοντας τη Μάντσεστερ Σίτι μέσα στην έδρα της με φοβερή εμφάνιση. Στη μέρα της η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ δείχνει ικανή να κερδίσει οποιονδήποτε και οπουδήποτε, αλλά στην κακή της μέρα μπορεί να πάθει ζημιές και αυτό θέλει να αποφύγει απέναντι στη Μπράιτον, συνεχίζοντας την επιτυχημένη υπεράσπιση του περσινού τροπαίου. Οι μέσοι Γουίλσιρ, Αρτέτα, Ντιαμπί και ο μπακ Ντεμπισί είναι εκτός λόγω τραυματισμών, όπως και ο επιθετικός Γουέλμπεκ.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: OVER

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Χωρίς να συναντήσει δυσκολίες, η Μπρίστολ Σίτι ξεπέρασε και το εμπόδιο της Σκάνθορπ (δυο αναγκαστικές αλλαγές στο τέρμα) με 2-0 εκτός και δείχνει να βρίσκει και πάλι την φόρμα της. Τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Στηβ Κότεριλ με ξεκάθαρο στόχο την διεκδίκηση της απευθείας ανόδου. Ενισχύθηκε με δυο σημαντικές δανεικές προσθήκες. Πρόκειται για τους Σάβιλ (μέσος, Γουλβς) και Ταβερνιέρ (μπακ, Γουίγκαν). Εκ νέου αμφίβολοι οι πολύτιμοι Αγκάρντ (φορ) και Γουίλμπραχαμ (φορ) λόγω των τραυματισμών τους. Ανέτοιμος ακόμα είναι και ο Μπερνς (εξτρέμ/φορ).
Η Γουέστ Χαμ έχει απολαύσει μία πολύ καλή σεζόν στο πρωτάθλημα καθώς είναι άνετα στην πρώτη επτάδα και διεκδικεί το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ένας εναλλακτικός δρόμος γι' αυτό είναι και το Κύπελλο, οπότε όσο rotation και αν κάνει ο Σαμ Αλαρντάις, τα «σφυριά» θέλουν να επιβεβαιώσουν τον ρόλο του φαβορί και να αποφύγουν να πέσουν θύματα έκπληξης στην έδρα της Μπρίστολ Σίτι. Τραυματίας ο επιθετικός Σακχό, στο Κόπα Άφρικα ο μπακ Κουγιατέ, εκτός όμως και οι μπακ Ντεμέλ, Κόλινς και Τόμκινς.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ