Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Τα φώτο στο Copa Euroamericana!


26/3/2015

Για πρώτη φορά θα κοντραριστούν στο Monumental του Μπουένος Αϊρες, η κάτοχος του Europa League, Σεβίλλη (νίκησε στα πέναλτι την Μπενφίκα στο Τορίνο), με την ομάδα που σήκωσε το Copa Sudamericana, Ρίβερ Πλέιτ (επικράτησε σε διπλό τελικό της Ατλέτικο Νασιονάλ από την Κολομβία, 1-1, 2-0).

Για την Σεβίλλη, είναι η πρώτη φορά που θα παίξει στο γήπεδο της Ρίβερ, όχι όμως και στην Αργεντινή. Οι Ισπανοί βρέθηκαν στη χώρα του τανγκό το 1966 για το φιλικό με την Τουκουμάν και έχασε 1-0, ενώ η δεύτερη επίσκεψή τους ήρθε το 1990 όταν έπαιξαν στην Μεντόσα με την Γοδόι Κρους και νίκησε 0-2 χάρη σε γκολ των Κόντε και Σεράνο. Η τρίτη φορά ήταν με αφορμή τη μεταγραφή του Ντιέγο Μαραντόνα.

Ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο, αναμένεται να παρατάξει την Ρίβερ με 4-3-1-2 και τους Τσιαρίνι, Μερκάδο, Μαμάνα, Πετσέγια, Βέγα, Σολάρι, Πόνσιο, Ντριούσι, Πισκουλίτσι, Σιμεόνε, Μπόγιε, ενώ ο Ουνάι Εμερι θα είναι για ακόμα μία φορά πιστός στο 4-2-3-1 και επικρατέστεροι είναι οι Ρίκο, Παρέχα, Ναβάρο, Καρίσο, Κολοτζιέτσακ, Κόκε, Ιμπόρα, Βιδάλ, Ρέγιες, Ασπας, Γκαμεϊρό.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ