Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Φουλ δράση στη Β’ Βραζιλίας


24/5/2016

ΜΠΡΑΖΙΛ ΝΤΕ ΠΕΛΟΤΑΣ-ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ
Καλά στάθηκε η Μπραζίλ Ντε Πελότας στο άντρο της Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, παρά την ήττα. Η ομάδα του Ζίμερμαν, που με δύο σερί ανόδους βρέθηκε στην 2η κατηγορία, έβγαλε με νίκη την πρεμιέρα της. Θα κοιτάει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, ωστόσο είναι άγνωστο αν θα τα καταφέρει με τα συνεχόμενα ματς, αφού το ρόστερ της δεν έχει βάθος. Μάλιστα θέλειθ να κάνει 4 μεταγραφές ακόμα. Αγωνιστικά δεν αναφέρθηκαν προβλήματα.
Τα καμπανάκια ήχησαν νωρίς για την Μπραγκαντίνο, που δεν έχει βαθμό στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Απέναντι στην Λουβερντένσε, η ομάδα του Λέο Κοντέ, είχε το πάνω χέρι, δημιούργησε φάσεις αλλά στο τέλος δέχθηκε και γκολ. Όπως ήταν φυσικό ο Κοντέ αποτέλεσε παρελθόν, μαζί με τους βοηθούς του και τον γυμναστή. Υπηρεσιακός τεχνικός ανέλαβε ο Αλμπέρτο Φέλιξ. Τραυματίας είναι πάλι ο έμπειρος επιθετικός Λίνκομ.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1

ΣΕΑΡΑ-ΑΤΛ. ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ

Η Σεαρά πέτυχε την πρώτη της νίκη με εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας. Θα είχε κάνει το «2 στα 2» αν στην πρεμιέρα της δεν ήταν προσεκτική, αφού το υπέρ της 2-0 η Παϊσαντού, το έκανε 2-2. Η ομάδα του Σέρτζιο Σοάρες δείχνει να έχει το γκολ ενώ θέλει γρήγορα να στείλει μήνυμα αναφορικά με το στόχο της ανόδου. Διαθέτει έμπειρο ρόστερ με καλούς επιθετικούς. Αγωνιστικά δεν αναφέρθηκαν προβλήματα.
Μετά τη νίκη στην πρεμιέραμ της απέναντι στην Οέστε, η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε επικράτησε και της Πελότας. Βέβαια χρειάστηκε το τραγικό λάθος του τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας, για να έρθει το τρίποντο. Όπως και να έχει η ομάδα του Μαρσέλο Κάμπο δείχνει από την αρχή πως δίκαια βρίσκεται μέσα στα φαβορί για την άνοδο. Παραμένει τραυματίας ο βασικός τερματοφύλακας, Μάρσιο και ο μέσος Εντνέι.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1

ΛΟΝΤΡΙΝΑ-ΝΟΤΙΚΟ

Η Λοντρίνα εμφάνισε ένα καλό πρόσωπο απέναντι στην Γκοϊάς και κατάφερε να πάρει τον πρώτο της βαθμό. «Είναι σημαντικό να παίρνεις αποτέλεσμα εκτός έδρας», είπε ο Τενκάτι με την ομάδα του να βγάζει με ήττα την πρεμιέρα, της εντός έδρας και να αναζητά την πρώτη νίκη. Η Λοντρίνα βρέθηκε στην 2η κατηγορία μετά από 29 χρόνια με τον τεχνικό της να είναι στον πάγκο της από το 2011. Η απειρία του ρόστερ της είναι ένα πρόβλημα.
Μπορεί να έχασε από την Κρισιούμα στην πρεμιέρα της, έχοντας πολλές ευκαιρίες να σκοράρει, ωστόσο η Νότικο πανηγύρισε τη νίκη στο δεύτερο ματς. Η ομάδα του Γκάλο (έκλεισε μήνα στον πάγκο της) βρίσκεται σε φάση αναδιοργάνωσης, ενώ παραμένουν τα οικονομικά προβλήματα. Τελευταίο απόκτημα ο κεντρικός αμυντικός Ραμπέλο. Αγωνιστικά αμφίβολος είναι ο κεντρικός αμυντικός Έλερ και ο μέσος Εσκεδρίνια. Τιμωρημένος είναι ο μέσος Μπέργκσον.
NO BET

ΟΕΣΤΕ-ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ

Πέρσι η Οέστε έβγαλε όλα τα εντός έδρας στο «Λιμπεράτι» της πόλης Οσάσκο που απέχει 356 χλμ από τη βάση της. Και σε αυτό θα υποδεχθεί την Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας, μετά τη συγχώνευση, για ένα χρόνο, με τον Οντάξ, που εδρεύει στην Οσάσκο και χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο γήπεδο. Μάλιστα δημιουργήθηκε ρόστερ και από τις δύο ομάδες, ενώ ο τεχνικός της Οντάξ, Φερνάντο Ντινίς ανέλαβε τα ηνία και έκανε το ντεμπούτο του στην ισοπαλία με την Παϊσαντού.
Εφτά ευκαιρίες για γκολ είχε η Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας, που έπεσε πάνω στον εξαιρετικό τερματοφύλακα της Σεαρά, Εβέρσον, με αποτέλεσμα να ηττηθεί κι όλας. Η ομάδα του Ματζόλα Τζούνιορ άφησε πίσω την πρεμιέρα της με τον ίδιο να δηλώνει πως το ματς με την Σεαρά ήταν ένα μάθημα. Αγωνιστικά ο κεντρικός αμυντικός Γκάμπριελ με τον μέσο Σομάλια είναι τραυματίες και αναμένεται να απουσιάσουν από ένα ακόμα ματς.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1

ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΕΑ-ΠΑΡΑΝΑ

Βαρύ το κλίμα στη Σαμπάιο Κορέα μετά και την ήττα από την Αβαί. Έδειξε εκ νέου τα αμυντικά της κενά, στην πρεμιέρα του Αρλίντο Μαρακανά στον πάγκο της ως υπηρεσιακός τεχνικός, παίρνοντας τη θέση του Πέτκοβιτς, που απολύθηκε λόγω των άσχημων εμφανίσεων. Η Σαμπάιο Κορέα έχει φτάσει τις 4 σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις με γκολ 2-10. Αγωνιστικά εξέτισαν τις ποινές τους οι Γκιγιέρμε (δεξιός μπακ), Πεδρίνιο (μέσος).
Μετά την ήττα στην πρεμιέρα της απέναντι στην Πελότας, η Παρανά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Μπαϊα. Η ομάδα του Κλοντινέι Ολιβέιρα έδειξε να εχει θέμα στο τελείωμα των φάσεων και είναι κάτι για το οποίο μίλησε και ο ίδιος. Κι όλα αυτά ενώ δεν θέλει να επαναλάβει την περσινή πορεία, όπου τερμάτισε στην 13η θέση. Εξέτισε ο μπακ Καριόκα ενώ τραυματίας παραμένει ο επιθετικός Λούσιο Φλάβιο.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2

ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ-ΓΚΟΪΑΣ

Πολλές οι ευκαιρίες που έχασε η Κρισιούμα στο άντρο της Τζόινβιλ και θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη. Ο Ρομπέρτο Καβάλο τόνισε πως σε όποιο γήπεδο και αν είναι θα παίζουν επιθετικά. Γενικότερα η Κρισιούμα έχει κάνει δυναμικό ξεκίνημα και είναι σε καλή ψυχολογία ενόψει ακόμα ντέρμπι που έχει μπροστά της. Πάντως διαθέτει νεανικό ρόστερ το οποίο πρέπει να ενισχυθεί μεσοεπιθετικά. Αγωνιστικά δεν αναφέρθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα.
Σε άλλο γήπεδο, λόγω τιμωρίας, έδωσε η Γκοϊας το ματς με την Λοντρίνα και το πλήρωσε με ισοπαλία. Ο Έντερσον Μορέιρα επεσήμανε πως θα το ξεπεράσουν και ζήτησε ανάλογη εμφάνιση με αυτή της πρεμιέρας της όπου πανηγύρισε τη νίκη. Τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα ο επιθετικός Ρόσι. Αγωνιστικά πλήγμα αποτελεί η απουσία του πολύ καλού επιθετικού μέσου, Ουεντέλ, λόγω τιμωρίας.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1

ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ-ΑΒΑΪ

Μεγάλη νίκη για την Λουβερντένσε στο άντρο της Μπραγκαντίνο κι ενώ οι εξορμήσεις δεν είναι το φόρτε της. Ο Ρότσα επεσήμανε πως έδειξαν χαρακτήρα και ζήτησε από τους παίκτες του να «πατήσουν» πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα για μια καλή πορεία. Από τους λίγους συλλόγους που δεν αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Τελευταίο απόκτημα ο μέσος Ντανιελζίνιο. Αγωνιστικά τραυματίας είναι ο δεξιός μπακ Παουλίνιο και ο μέσος Σέρτζιο Μότα.
Με τον καλύτερο τρόπο άφησε πίσω της η Αβαί την ήττα της πρεμιέρας. Η ομάδα του Σίλας έδειξε καλά στοιχεία απέναντι στη Σαμπάιο Κορέα και δίκαια πήρε τους βαθμούς. Ο έμπειρος τεχνικός την ανέλαβε με στόχο να τη γυρίσει στα μεγάλα σαλόνια από τα οποία υποβιβάστηκε πέρσι. Αγωνιστικά ο δεξιός μπακ Αλεμάο εξέτισε την ποινή του. Πλήγμα ο σοβαρός τραυματισμός του μέσου Βινίσιους Πασέκο, που χάνει τη σεζόν.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: X

ΤΟΥΠΙ-ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ

Η Τούπι παραλίγο να κάνει την έκπληξη στο άντρο της Βάσκο ενώ δεν είχε και την τύχη με το μέρος της. Πολύ καλή εμφάνιση για τους νεοφώτιστους του Ρικάρντο Ντρούμπσκι, που ωστόσο παραμένουν ακόμα χωρίς βαθμός. Ήταν εντυπωσιακή η αλλαγή της σε σχέση με τα κενά που εμφάνισε στην πρεμιέρα της. Έτσι πάει με καλύτερη ψυχολογία απέναντι στην Παίσαντού. Αγωνιστικά ο επιθετικός Ζόναταν είναι τιμωρημένος.
Η Παϊσαντού τα βρήκε σκούρα απέναντι στην νέα Οέστε με αποτέλεσμα να φέρει ισοπαλία και στο δεύτερο ματς στο πρωτάθλημα. Ο Ντάντο Καλβακάντι τόνισε πως πρέπει να αλλάξουν άμεσα κάποια πράγματα. Έβαλε γκολ και στο δεύτερο παιχνίδι της, μετά το 70’ όπου ανεβάσει στροφές και αυτό θέλει να αλλάξει. Χάνει από την ανυπαρξία της στο πρώτο ημίχρονο. Αγωνιστικά δεν αναφέρθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2

ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ-ΒΑΣΚΟ

Η Βίλα Νόβα θέλει να εκματαλλευτεί το όνομα της αντιπάλου της κι έτσι άλλαξε την έδρα, αφού θα αγωνιστεί στο «Μανέ Γκαρίντσα», στην πρωτεύουσα της χώρας, που απέχει 203 χλμ από τη βάση της. Το έκανε για τα παραπάνω εισιτήρια που θα κόψει και τα χρήματα που θα πάρει γενικότερα και από την αλλαγή της έδρας. Η ομάδα του Ροτζέριο Μανσίνι άφησε πίσω τη νίκη στην πρεμιέρα της. Τιμωρημένος είναι ο μέσος Μπολτ.
Η Βάσκο πραγματοποίησε άσχημη εμφάνιση απέναντι στην Τούπι, αλλά με βάση την εμπειρία και τη βαριά φανέλα της κατάφερε να πάρει τη νίκη κάνοντας το «2 στα 2». Η ομάδα του Ζορζίνιο είναι το μεγάλο φαβορί και για την κατάκτηση του τίτλου, εκτός από την κατάληψη ενός εκ των 4 εισιτήριων της ανόδου. Θα έχει τη στήριξη φίλων της, που είναι πολλοί στην Μπραζίλια, όπου θα γίνει η αναμέτρηση. Αγωνιστικά δεν αναφέρθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ