Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Σούπερ με Νταλ Πότσο!


24/6/2016

ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ-ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ
Με τον Γκουστάβο να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση βάζοντας δύο γκολ, η Κρισιούμα κατάφερε να κάνει το πρώτο της «διπλό». Ήταν η 3 η νίκη στα 5 τελευταία ματς, έχοντας και 1 ισοπαλία για την ομάδα του Ρομπέρτο Καβάλο που πλασαρίστηκε στην πρώτη τετράδα. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε με πολύ καλά λόγια για την επιθετική λειτουργία, αλλά διέκρινε κενά στην άμυνα. Αγωνιστικά εξέτισε ο κεντρικός αμυντικός Νέιθαν.

Με απογοητευτική εμφάνιση η Μπραγκαντίνο γνώρισε την ήττα απέναντι στην Γκοϊάς. Η ομάδα του Τονίνιο Σεσίλιο δημιούργησε ελάχιστες φάσεις για γκολ και το να χάνει βαθμούς στην έδρα της δεν είναι ότι καλύτερο. Έχει 2 ισοπαλίες στα 4 τελευταία της και παραμένει στην επικίνδυνη τετράδα του πίνακα της βαθμολογίας. Τραυματίες παραμένουν οι Λέο Ζάιμε (επιθετικός), Αλεμάο (μέσος), Λίνκομ (αμυντικός).
Εκτίμηση 1

ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ-ΑΤΛ. ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ

Εξαιρετικό το ξεκίνημα του Νταλ Πότσο στον πάγκο της Παϊσαντού. Έχει βγάλει με νίκεες τα τρία παιχνίδια του και αναμφίβολα συμμάζεψε την κατάσταση που βρήκε με την έλευση του. Ο ίδιος τόνισε πως μπορούν να βρεθούν στην πρώτη τετράδα, με την ψυχολογία των παικτών του να είναι στα ύψη. Τελευταίο απόκτημα ο επιθετικός Αίλσον. Αγωνιστικά εξέτισε την ποινή του ο αμυντικός μέσος Ραφαέλ Κόστα.

Μία ακόμα νίκη που χάνει μέσα από τα χέρια της η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε που πλέον έχει θέμα με τα τελευταία λεπτά των αγώνων. Από την άλλη πλευρά, απέναντι στην Αβαί δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί στο έπακρο. Πλέον έχει μόλις δύο ισοπαλίες στα τρία τελευταία της και πρέπει να ανακάμψει. Σημαντικές οι απώλειες των τιμωρημένων μέσων Μάνο Κρουζ, Ζορζίνιο.
Eκτίμηση 1

ΜΠΡΑΖΙΛ ΝΤΕ ΠΕΛΟΤΑΣ-ΜΠΑΪΑ
Η δεύτερη σερί ισοπαλία πείραξε την Μπραζίλ Ντε Πελότας, αφού στην έδρα της, ενώ ο κόσμος της έχει γυρίσει την πλάτη, αφού κόπηκαν ελάχιστα εισιτήρια. Προηγήθηκε μια ήττα που μεγαλώνει την πίεση για την ομάδα του Ζίμερμαν. Οι νεοφώτιστοι έχασαν πολλές ευκαιρίες απέναντι στην Νότικο και πρέπει να βρουν λύσεις στο σκοράρισμα. Αγωνιστικά δεν αναφέρθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα.


Κατάφερε να χάσει και από την Τούπι, που για την Μπαϊα, ήταν η 3 η σερί ήττα. Ήταν και το πρώτο ματς του τεχνικού της Κ20, Αρόλντο Μορέιρα σαν υπηρεσιακός προπονητής. Η διοίκηση εξακολουθεί να είναι σε επαφές με τον Γκούτο Φερεϊρα της Σαπεκοένσε. Αγωνιστικά τιμωρημένοι είναι ο κεντρικός αμυντικός Τζάκσον και ο επιθετικός Ερνάνε. Εξέτισε ο Φονσέκα (στόπερ).
Εκτίμηση Under

ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ-ΛΟΝΤΡΙΝΑ
Οι τερματοφύλακες ήταν οι πρωταγωνιστές στο ματς της Λουβερντένσε με τη Σαμπάιο Κορέα και αυτό τα λέει όλα για την εικόνα της αναμέτρησης. Όσο για την ομάδα του Τζούνιορ Ρότσα έφτασε τα 4 σερί ματς στα οποία είναι αήττητη έχοντας 2 νίκες. Παραμένει σε υψηλό ρυθμό και συνεχίζει. Αγωνιστικά ο μέσος Λουίς Οτάβιο και ο εξτρέμ Ρεζίς παραμένουν τραυματίες και θα χάσουν ένα ακόμα ματς.

Ένα τραγικό λάθος του τερματοφύλακα στοίχισε την ήττα για την Λοντρίνα. Η ομάδα του Τενκάτι είχε καταφέρει να «κλειδώσει» τα ατού της Βάσκο και θα μπορούσε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Οι νεοφώτιστοι έχασαν ένα αήττητο σερί τριών αγώνων με δύο νίκες και θέλουν να κάνουν ένα νέο. Αγωνιστικά αμφίβολοι είναι οι κεντρικοί αμυντικού Ματέους, Σένα, λόγω τραυματισμού.
Εκτίμηση Χ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ