Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Για το μεγάλο βήμα ο ΠΑΟΚ!


26/7/2016

ΑΓΙΑΞ-ΠΑΟΚ

Από τα μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ο Άγιαξ, ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχει απωλέσει την αίγλη του τεράστιου παρελθόντος. Η διαρκής ανανέωση του ρόστερ δεν επιτρέπει υπερβάσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι είναι υποχρεωμένοι να διεκδικήσουν πρόκριση στα πλέι οφ. Ο Πέτερ Μποζ με πολυετή θητεία στην Ολλανδία και τα τρία προηγούμενα χρόνια στην Φίτεσε (και εσχάτως ένα πέρασμα από την Μακάμπι Τελ Αβίβ) ανέλαβε τα ηνία. Ήρθαν δύο ταλαντούχοι Κολομβιανοί (επιθετικός και στόπερ), θεωρητικά ποιοτικότερο το φετινό ρόστερ.

Ένα ακόμα ευρωπαϊκό ταξίδι ξεκινά για τον ΠΑΟΚ και μάλιστα σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ, έπειτα από την κατάκτηση της πρωτιάς στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα. Ο «δικέφαλος του βορρά» έχει αποδείξει σε προηγούμενες περιόδους πως δε φοβάται τις αναμετρήσεις με μεγάλα ονόματα και τα ματς με τον Άγιαξ αντιμετωπίζονται ως πρόκληση. Ομάδα που έχει το γκολ οι μαυρόασπροι του Βλάνταν Ίβιτς θα επιδιώξουν να σκοράρουν και στην Αρένα του Άμστερνταμ αυξάνοντας τις πιθανότητες πρόκρισης. Δεν υπολογίζονται οι ανέτοιμοι Βαρέλα και Κάνιας.


Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να αγωνιστεί σε σύστημα 4-3-3 με τους: Γλύκο κάτω από το τέρμα και τους Μάτος, Κρέσπο, Τζαβέλλα και Λέοβατς στην άμυνα. Τσίμιροτ, Τζιόλης και Σάκχοφ θα είναι η τριάδα του κέντρου, ενώ στην επίθεση ο Αθανασιάδης θα είναι στην κορυφή κι οι Τζαλμά Κάμπος - Γκάρι Ροντρίγκες στα... φτερά.

Από την άλλη, ο Πέτερ Μπος θα προτιμήσει κι αυτός το 4-3-3 με τον Σίλεσεν στο τέρμα και τους Ντάικς, Βιργκέβερ, Βέλντμαν και Τετέ στην άμυνα. Φαν ντε Μπικ, Κλάεσεν και Ρίντεβαλντ θα είναι στο κέντρο κι οι Γιουνές, Ελ Γκαζί στα άκρα με τον Κασιέρα στην κορυφή της επίθεσης.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ