Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Για την κούπα!


26/2/2017

Ο πρώτος τίτλος της σεζόν στην Αγγλία θα απονεμηθεί την Κυριακή στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου, όπου διεξάγεται ο τελικός του Λιγκ Καπ ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σαουθάμπτον. Το ματς στο ουδέτερο λονδρέζικο γήπεδο είναι μονό και σε περίπτωση ισοπαλίας έπειτα από 90 λεπτά, ο τροπαιούχος θα αναδειχτεί έπειτα από ημίωρη παράταση. Αν και μετά από τα 30 έξτρα λεπτά οι δύο αντίπαλοι παραμείνουν ισόπαλοι, τότε το τρόπαιο θα κριθεί στην διαδικασία των πέναλτι.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Η Γιουνάιτεντ συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της, περνώντας με 1-0 από την έδρα της Σεντ Ετιέν και περνώντας στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, έχει υποστεί μόλις μία ήττα στα τελευταία 25 παιχνίδια όλων των διοργανώσεων και καλείται να δικαιολογήσει τον τίτλο του φαβορί απέναντι στην Σαουθάμπτον, για να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο με τον Πορτογάλο. Eκτός ο μπακ Τζόουνς, εξαιρετικά αμφίβολοι οι μέσοι Κάρικ και Μχιταριάν, από τραυματισμό έρχεται και ο επιθετικός και αρχηγός Ρούνι.

Η Σαουθάμπτον είχε την ευκαιρία να ανασυνταχθεί εν' όψει του μεγάλου ραντεβού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ξεκουράστηκε για δύο εβδομάδες μετά τη νίκη στο πρωτάθλημα επί της Σάντερλαντ. Η ομάδα του Κλοντ Πουέλ θέλει να γράψει ιστορία, καθώς οι «Άγιοι» δεν έχουν κερδίσει ποτέ το Λιγκ Καπ, ενώ είναι μακριά από έναν τίτλο από το 1976 και το Κύπελλο Αγγλίας. Εκτός οι Όστιν (επιθετικός, αρχισκόρερ), Πιέντ, Τάργκετ, Φαν Ντάικ (μπακ) και ΜακΚάρθι (τερματοφύλακας), αμφίβολοι οι μέσοι Χέσκεθ και Μπουφάλ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ