Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Euroleague τα... πάντα όλα!


29/3/2017

Προτελευταία... στροφή στην κανονική διάρκεια της Euroleague και τα βλέμματα στραμμένα στις μεγάλες αναμετρήσεις. Η αυλαία της 29ης αγωνιστικής «ανοίγει» με τον αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στην Εφές (30/03, 20:00) στο «Αμπντί Ιπεκτσί».
Οι «ερυθρόλευκοι» χωρίς άγχος, εφόσον έχουν εξασφαλίσει πρόκριση, πλεονέκτημα και απολαμβάνουν την μοναξιά της τρίτης θέσης, την οποία δεν πρόκειται να την χάσουν. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν θέλουν να φύγουν με το «διπλό» από την Κωνσταντινούπολη, ώστε να εξαντλήσουν το μοναδικό σενάριο που θα τους φέρει στη 2η θέση (να κάνει 0/2 η ΤΣΣΚΑ και να τη νικήσουν στη Μόσχα οι Πειραιώτες με περισσότερους από 6 πόντους).
Στον αντίποδα, οι Τούρκοι θέλουν μόνο νίκη, για να εξασφαλίσουν την 5η ή 6η θέση και να αποφύγουν τα... μεγαθήρια ΤΣΣΚΑ και Ρεάλ στα playoffs. Στα τελευταία 8 ματς, η ομάδα του Περάσοβιτς έχει μόλις μία ήττα, με τα τρία τελευταία αποτελέσματα να είναι θετικά.

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την πρωταθλήτρια Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή (31/03, 21:45). Οι «πράσινοι» επιθυμούν να πανηγυρίσουν μια μεγάλη νίκη κόντρα στην ομάδα του παλιού τους γνώριμου, Δημήτρη Ιτούδη, ώστε να «αγκαλιάσουν» το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.
Ξεχωρίζουν πάντως κι άλλες αναμετρήσεις. Η Νταρουσάφακα θέλει να... φύγει με το καλό αποτέλεσμα από την Μπάμπεργκ, που μπορεί να τη φέρει στα playoffs - εκτός αν ηττηθεί ο Ερυθρός Αστέρας από την Ούνικς. Η ομάδα του Βελιγραδίου επιθυμεί επίσης πάση θυσία τη νίκη, για την πρόκριση και η τελευταία αναμέτρηση (30η αγων.) μεταξύ της ομάδας του Μπλατ και του Ράντονιτς αναμένεται μια... τιτανομαχία!
Η Μπασκόνια θα δοκιμαστεί στην αδιάφορη Γαλατάσαραϊ και με ένα καλό αποτέλεσμα αποκτά ελπίδες για πλεονέκτημα έδρας.
Η αναμέτρηση μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Φενέρμπαχτσε. Ο Γιουλ και η παρέα του θέλουν νίκη για να καθιερωθούν στην κορυφή, ενώ η ομάδα του Ομπράντοβιτς δεν θέλει να σκέφτεται την ήττα, καθώς έτσι μπορεί να έρθει αντιμέτωπη με μειονέκτημα έδρας.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ