Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Οι πρώτες μάχες!


23/5/2017

ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΕΒ.-ΚΑΣΙΜΑ

Πρώτος αγώνας της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας. Η Κουανγκτσοου εξασφάλισε την πρόκριση, την τελευταία αγωνιστική  του 7ου ομίλου, με την εντός έδρας ισοπαλία (2-2) κόντρα στη Σουγόν. Στο πρωτάθλημα Κίνας, νίκησε 2-1 εντός έδρας τη Γιανγκσού. Προηγήθηκε 2-0 (12', 42') και δέχθηκε γκολ στο 54'. Από το 81' έπαιζε με δέκα παίκτες. Είναι αήττητη στα τελευταία δώδεκα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις! Αμφίβολος ο αμυντικός Γουέν Γιαμπάο (3/0).

Η Κασίμα την τελευταία αγωνιστική του 5ου ομίλου είχε εξασφαλίσει την πρόκριση της και με την εντός έδρας νίκη της με 2-1 επί της Μουάνγκ Τχονγκ Γιουνάιτεντ, πήρε και την 1η θέση. Στο ιαπωνικό πρωτάθλημα, έχασε 0-3 εντός έδρας από την Καβασάκι (19', 45', 61'). Υπέστη 2η διαδοχική ήττα και ενώ είχαν προηγηθεί τέσσερις νίκες σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας. Εκτός οι βασικοί μέσοι Εντο (11/0) και Λέο Σίλβα (10/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1

ΜΟΥΑΝΓΚ ΤΧΟΝΓΚ ΓΙΟΥΝ.-ΚΑΒΑΣΑΚΙ

Πρώτος αγώνας για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας. Η Μουάνγκ Τχονγκ Γιουνάιτεντ, έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση της, έπαιξε την τελευταία αγωνιστική του 5ου ομίλου εκτός έδρας με την Κασίμα, αλλά έχασε 1-2 και τερμάτισε έτσι 2η. Στο πρωτάθλημα Ταϊλάνδης, έχασε 2-3 στο γήπεδο της από την Ούμπον. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 4', ισοφάρισε στο 59', μετά δέχθηκε δύο γκολ (62', 70') και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 94'.  Χωρίς απουσίες.

Η Καβασάκι την τελευταία αγωνιστική του 7ου ομίλου, νίκησε 4-0 εντός έδρας την ουραγό και αποκλεισμένη Ιστερν και εξασφάλισε έτσι την πρόκριση της, αλλά και την 1η θέση. Στο ιαπωνικό πρωτάθλημα, νίκησε 3-0 εκτός έδρας την Κασίμα (19', 45', 61'). Σημείωσε 4η διαδοχική νίκη σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ, χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ, ενώ στα τελευταία έντεκα ματς έχει υποστεί μόνο μία ήττα! Πάγια εκτός τέσσερις τραυματίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Χ

ΠΕΡΣΕΠΟΛΙΣ-ΛΑΚΒΙΓΙΑ

Πρώτος αγώνας για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας. Η Περσέπολις εξασφάλισε την πρόκριση της την τελευταία αγωνιστική του 4ου ομίλου, επικρατώντας 4-2 εντός έδρας της Αλ Βάχντα (τερμάτισε 2η). Αυτό είναι και το τελευταίο παιχνίδι που έχει δώσει. Κατέκτησε το πρωτάθλημα Ιράν, το οποίο ολοκληρώθηκε τις 4/5, με απολογισμό 20-6-4 και εννέα βαθμούς διαφορά από τη 2η Εστεγκλάλ. Στα οκτώ τελευταία ματς σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ έχει υποστεί μόνο μία ήττα, ωστόσο είναι πιθανό η αγωνιστική απραξία των 15 ημερών να την έβγαλε εκτός ρυθμού.

Η Λακβίγια έκανε περίπατο στο 2ο όμιλο και τερμάτισε πρώτη και αήττητη, με την τελευταία αγωνιστική να μην έχει κανένα ουσιαστικό ενδιαφέρον. Κατέκτησε το πρωτάθλημα στο Κατάρ, το οποίο ολοκληρώθηκε στις 15/4, με απολογισμό 19-6-1 και δύο βαθμούς διαφορά από τη 2η Αλ Σαντ.  Στις 13/5 όμως αποκλείστηκε από τον τελικό του Κυπέλλου, χάνοντας με 1-3 από την Αλ Ράγιαν και δεν μπόρεσε έτσι να κάνει το νταμπλ. Χωρίς απουσίες.

NO BET

ΚΟΥΖΕΣΤΑΝ-ΑΛ ΧΙΛΑΛ

Πρώτος αγώνας για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας. Η Κουζεστάν προκρίθηκε από το 2ο όμιλο, έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση πριν τη διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής. Στο πρωτάθλημα Ιράν, το οποίο ολοκληρώθηκε στις 4/5, τερμάτισε στην 7η θέση, πραγματοποιώντας κακή σεζόν και χωρίς ποτέ να διεκδικήσει την έξοδο της στο Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας της ερχόμενης περιόδου.  Πάντως, είναι αήττητη στα έξι τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ήττες. Αναμένεται να παραταχθεί χωρίς προβλήματα.

Η Αλ Χιλάλ, την τελευταία αγωνιστική του 4ου ομίλου, νίκησε 4-3 εκτός έδρας την Αλ Ραγιάν και τερμάτισε στην 1η θέση. Κατέκτησε το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, το οποίο ολοκληρώθηκε στις 4/5, με απολογισμό 21-3-2 και διαφορά έντεκα βαθμών από τη 2η Αλ Αχλί.  Στις 18/5 έκανε το νταμπλ, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, όπου στον τελικό επικράτησε με 3-2 της Αλ Αχλί. Προηγήθηκε στο 28', ισοφαρίστηκε στο 44', στη συνέχεια έκανε το 3-1 (77', 90') και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 93'.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ