Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Φουλ δράση στη Β’ Βραζιλίας


20/6/2017

ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ-ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ

Η Αμέρικα Μινέιρο, έπειτα από ένα μοιρασμένο παιχνίδι, έφερε ισοπαλία 0-0 με την Οέστε, αποτέλεσμα, το οποίο θεωρείται δίκαιο. Εφερε δεύτερη διαδοχική ισοπαλία, ενώ στα πέντε τελευταία ματς έχει πετύχει μόνο μία νίκη. Βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, με δύο βαθμούς διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη και θέλει τα θετικά αποτελέσματα, ώστε να βρεθεί σε καλύτερη θέση. Αμφίβολος είναι ο αμυντικός Νορμπέρτο Νέτο (5/0). Εκτός ο μέσος Ρουί (6/2).

Η Σάντα Κρουζ έφερε ισοπαλία 0-0 με την Ιντερνασιονάλ, σε ένα μοιρασμένο ματς, με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες, αλλά καμία να μη φτάνει στο γκολ. Μπορεί να μη νίκησε, αλλά τουλάχιστον διατηρήθηκε αήττητη σε 2ο διαδοχικό ματς και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ήττες. Είναι στην πρώτη τετράδα, έχει δείξει καλά στοιχεία, υπάρχουν όμως περιθώρια βελτίωσης. Δεν υπολογίζεται ο μέσος Ζίνο (4/0), ο οποίος πάντως είναι το μοναδικό πρόβλημα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: G

ΖΟΥΒΕΝΤΟΥΔΕ-ΜΠΡΑΖΙΛ ΠΕΛΟΤΑΣ

Η Ζουβεντούδε περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο στο παιχνίδι με την Παϊσαντού, είχε σαν κύριο μέλημα της να πάρει την ισοπαλία και τελικά τα κατάφερε (0-0), παρά τη πίεση που γνώρισε σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα. Μπορεί να έλαβε τέλος το νικηφόρο σερί των τριών αγώνων, αλλά διατήρησε το αήττητο της στο πρωτάθλημα (8-3-0). Βρίσκεται στην κορυφή, με τρεις βαθμούς διαφορά από τη Γκουαρανί και υπάρχει ικανοποίηση για το ξεκίνημα που έχει πραγματοποιήσει.

Η Μπραζίλ Πελότας δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει με 3-0 τη Βίλα Νόβα, παίζοντας από το 47’ με αριθμητικό πλεονέκτημα. Επέστρεψε έτσι στις νίκες μετά από δύο διαδοχικές ήττες. Βρέθηκε στη μέση της βαθμολογίας και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, αναγνωρίζοντας όμως τις δυσκολίες του αγώνα κόντρα στην πρωτοπόρο Ζουβεντούδε. Αμφίβολος είναι ο εναλλακτικός επιθετικός Ελίας (6/0, 2 αλλ.), ο οποίος αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1

ΝΑΟΥΤΙΚΟ-ΓΚΟΪΑΣ

Η Ναούτικο στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου με τη Μπόα έπαθε «βραχυκύκλωμα», δέχθηκε δύο γκολ, βρέθηκε έτσι πίσω στο σκορ και τελικά έχασε με 1-2. Σε αυτό το ματς ήταν με υπηρεσιακό προπονητή, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Βαλντεμάρ Λέμος. Νέος προπονητής είναι ο Μπέτο Κάμπος, ο οποίος ανακοινώθηκε πριν το τελευταίο ματς με τη Μπόα και κόντρα στη Γκοϊάς θα κάνει ντεμπούτο. Με μόλις δύο βαθμούς και χωρίς νίκη (0-2-6), η Ναούτικο είναι στην τελευταία θέση και το έργο του Κάμπος μόνο εύκολο δεν είναι!

Η Γκοϊάς απώλεσε γρήγορα το προβάδισμα που απέκτησε κόντρα στην Α Μπε Σε Νατάλ και τελικά έχασε με 1-2. Είχε την πρωτοβουλία στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά δεν ήταν ουσιαστική. Ελαβε έτσι τέλος το νικηφόρο σερί των τριών αγώνων και το αήττητο πέντε αγώνων. Εχασε έτσι έδαφος στη βαθμολογία, αν είχε νικήσει θα ήταν στην πρώτη τετράδα, τώρα είναι στη μέση! Στα θετικά το γεγονός ότι αναμένεται να παραταχθεί χωρίς προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: OVER

Α ΜΠΕ ΣΕ ΝΑΤΑΛ-ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ

Η Α Μπε Σε Νατάλ είχε λιγότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή της από τη Γκοϊάς, αλλά ήταν πιο ουσιαστική από την αντίπαλο της και πήρε τη νίκη με 2-1. Παρουσιάζεται ασταθής στην απόδοση της, στα τελευταία τέσσερα ματς ναι μεν έχει υποστεί μόνο μία ήττα, αλλά σίγουρα υπάρχουν τομείς που πρέπει να βελτιώσει. Είναι στο πρώτο μισό της βαθμολογίας και κυνηγάει την τετράδα. Δεν υπάρχουν προβλήματα με τιμωρίες ή τραυματισμούς παικτών.

Η Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας ήταν εκτός… γηπέδου στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Λοντρίνα, δέχθηκε τρία γκολ και ηττήθηκε έτσι με 0-3. Στην επανάληψη προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Σε αυτό το ματς ήταν με υπηρεσιακό τεχνικό τον Ζαν Κάρλος μετά την αποχώρηση του Λεονάρντο Κοντέ. Νέος προπονητής είναι ο Ντάντο Καβαλκάντι, ο οποίος αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στο ματς με την Α Μπε Σε Νατάλ. Εκτός ο επιθετικός Μάιλσον (4/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1

ΛΟΝΤΡΙΝΑ-ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ

Με πρωταγωνιστή τον Μπελούσο, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ, η Λοντρίνα επικράτησε με 3-0 της Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας. Επέστρεψε στις νίκες, ενώ διατηρήθηκε αήττητη σε 4ο διαδοχικό παιχνίδι. Μάλιστα, στα επτά τελευταία ματς έχει υποστεί μόνο μία ήττα. Εχει καλή παρουσία, μέχρι στιγμής, στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στο πρώτο μισό της βαθμολογίας και είναι σε επαφή με την πρώτη τετράδα.  Στα θετικά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.

Η Κρισιούμα δυσκολεύτηκε στο τέλος, καθώς στο 78’ έμεινε με δέκα παίκτες και στο 84’ η Γκουαρανί μείωσε σε 3-2, αλλά κατάφερε τελικά να πάρει τη νίκη. Μετά το νωθρό ξεκίνημα της στο πρωτάθλημα, έχει ανακάμψει, είναι αήττητη στα τρία τελευταία ματς, ενώ σε πέντε αγώνες έχει υποστεί μόνο μία ήττα. Ωστόσο, παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία και θέλει να απομακρυνθεί από την επικινδύνη ζώνη. Τιμωρημένος είναι ο μέσος Μπαρέτο (6/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: OVER

ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ-ΜΠΟΑ

Η Παϊσαντού κυριάρχησε στο ματς με τη Ζουβεντούδε, είχε τις ευκαιρίες για να φτάσει στο γκολ, αλλά δεν τα κατάφερε και περιορίστηκε τελικά στο ισόπαλο 0-0. Βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή, καθώς ο Μαρτσέλο Σαμούσκα, ο οποίος ποτέ δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη των οπαδών, μετά από επτά μήνες παραμονής, αποτελεί παρελθόν, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της Σεαρά. Υπηρεσιακός ανέλαβε ο Ροτζερίνο, με βοηθούς τους Ρόνι Σίλβα και Ρομπέρτο Ονέτι.

Η Μπόα στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημίχρονου πέτυχε δύο γκολ, έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 2-1 της Ναούτικο, σημειώνοντας την πρώτη της φετινή εντός έδρας νίκ η και επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά από τρεις ήττες.  Σε αυτό το ματς ήταν με υπηρεσιακό τεχνικό τον Νέντο Σαβιέ, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Ζουλίνιο Καμάργκο. Βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή και ο Σαβιέ θα είναι στον πάγκο και στον αγώνα με την Παϊσαντού.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1

ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ–ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ

Σε ένα «κλειστό» παιχνίδι, η Φιγκεϊρένσε έχασε με 0-1 από την Παρανά, σε ένα ακόμη ματς όπου είχε πρόβλημα στη μεσαία γραμμή και στη δημιουργία φάσεων. Παρέμεινε μακριά από τη νίκη σε 6ο διαδοχικό παιχνίδι. Ηταν με υπηρεσιακό τεχνικό, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Μάρσιο Γκοϊάνο. Νέος προπονητής είναι ο Μαρσέλο Κάμπο, ο οποίος παρακολούθησε τη νέα του ομάδα κόντρα στην Παρανά και θα κάνει ντεμπούτο στον αγώνα με τη Λουβερτένσε.

Η Λουβερτένσε έφερε ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Σεαρά, βελτιώνοντας την απόδοση της στο δεύτερο ημίχρονο, με το τελικό αποτέλεσμα να θεωρείται δίκαιο. Μπορεί να μη νίκησε, αλλά διατηρήθηκε αήττητη σε 5ο διαδοχικό ματς, έχοντας φέρει όμως τέσσερις ισοπαλίες (1-4-0)! Προφανώς, όμως, με τις ισοπαλίες δεν γίνεται δουλειά, γι’ αυτό και η Λουβερτένσε, παρά τη βελτίωση που έχει παρουσιάσει, παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία. Αναμένεται να παραταχθεί χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1

ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ-ΣΕΑΡΑ

Η Βίλα Νόβα έχασε δίκαια με 0-3 από τη Μπραζίλ Πελότας, παίζοντας από το 47’ με δέκα παίκτες. Ελαβε έτσι τέλος το αήττητο σερί των τεσσάρων αγώνων, όπου είχε πετύχει τρεις νίκες. Παραμένει στην πρώτη τετράδα, με τέσσερις βαθμούς από την πρωτοπόρο Ζουβεντούδε και θα επιδιώξει τώρα να επιστρέψει στις νίκες. Τιμωρημένος είναι ο βασικός αμυντικός Μαγκίνιο (8/0), ο οποίος, πάντως, αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα για τους γηπεδούχους.

Η Σεαρά έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Λουβεντένσε, έπειτα από ένα ισορροπημένο ματς και το τελικό αποτέλεσμα θεωρείται δίκαιο. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο τεχνικός Ζιβανίλντο Ολιβέιρα αποτελεί παρελθόν, με τον Μαρτσέλο Σαμούσκα, ο οποίος αποχώρησε από τη Παϊσαντού, την Κυριακή το πρωί, να ανακοινώνεται άμεσα. Πάντως, στο ματς με τη Βίλα Νόβα, πιθανόν να βρίσκεται στον πάγκο ως υπηρεσιακός ο πρώην βοηθός του Ολιβέιρα, Ντανιέλ Αζαμπούγια. Χωρίς απουσίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2

ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ–ΟΕΣΤΕ

Η Γκουαρανί πίεσε στο τέλος την Κρισιούμα, για να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, στο 78’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, στο 84’ μείωσε σε 2-3, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι περισσότερο και τελικά έχασε. Ελαβε έτσι τέλος το νικηφόρο σερί των τριών αγώνων. Βρίσκεται στη 2η θέση, με τρεις βαθμούς διαφορά από την πρωτοπόρο Ζουβεντούδε και θέλει να διατηρήσει την επαφή.  Αμφίβολοι ο οι μέσοι Αουρεμίρ (7/0) και Φουμαγκάλι (5/1).

Η Οέστε έμεινε στο ισόπαλο 0-0 με την Αμέρικα Μινέιρο σε ένα ισορροπημένο ματς, με λίγες φάσεις, με το τελικό αποτέλεσμα να θεωρείται δίκαιο. Εφερε 4η διαδοχική ισοπαλία, ενώ «τρέχει» αήττητο επτά αγώνων (με πέντε ισοπαλίες). Εχει δείξει καλά στοιχεία, αλλά τις λείπει το κάτι περισσότερο, ώστε να βρεθεί ψηλότερα στη βαθμολογία.  Και όσον παραμένει στο δεύτερο μισό, είναι σε πίεση. Αναμένεται να παραταχθεί χωρίς προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ–ΠΑΡΑΝΑ

Επειτα από ένα μοιρασμένο ματς, με εκατέρωθεν ευκαιρίες, αλλά χωρίς γκολ, η Ιντερνασιονάλ πήρε το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) κόντρα στη Σάντα Κρουζ. Εφερε 2η διαδοχική ισοπαλία, ενώ είναι αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Συνολικά, σε οκτώ αγώνες έχει υποστεί μόνο μία ήττα (3-4-1) και είναι από τις ομάδες οι οποίες θα διεκδικήσουν την παρουσία τους στην πρώτη τετράδα. Δεν υπολογίζεται ο επιθετικός Γουίλιαμ Πότκερ (6/2).

Η Παρανά επικράτησε 1-0 της Φιγκεϊρένσε, σε ένα ματς το οποίο έδειχνε ότι θα κρινόταν στο γκολ. Πέτυχε 2η διαδοχική νίκη και ενώ είχαν προηγηθεί τέσσερις αγώνες στο πρωτάθλημα, χωρίς επιτυχία. Καλύτερο, πλέον, το κλίμα, στην ομάδα, η οποία βρίσκεται στο πρώτο μισό της βαθμολογίας και θέλει να κρατηθεί σε επαφή με την πρώτη τετράδα. Τραυματίστηκε νωρίς  στο τελευταίο ματς και θα μείνει τρεις μήνες εκτός δράσης ο μέσος Μπιτέκο (7/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1&OVER



Β' Βραζιλίας ΣΥΝΟΛΟΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ
Αγ.ΝΙσΗτΕπΑμΝΙσΗτΕπΑμΝΙσΗτΕπΑμ
1.Οπεράριο 311001 - 01001 - 00000 - 0
2.Νοβοριζοντίνο 311002 - 11002 - 10000 - 0
3.Αμέρικα Μινέιρο 110101 - 10000 - 00101 - 1
4.Μποταφόγκο Σ.Π. 110101 - 10101 - 10000 - 0
5.Γκοϊάς 000000 - 00000 - 00000 - 0
6.Γκουαρανί 000000 - 00000 - 00000 - 0
7.Σπορτ Ρεσίφε 000000 - 00000 - 00000 - 0
8.Σεαρά 000000 - 00000 - 00000 - 0
9.Βίλα Νόβα 000000 - 00000 - 00000 - 0
10.Σαπεκοένσε 000000 - 00000 - 00000 - 0
11.Κοριτίμπα 000000 - 00000 - 00000 - 0
12.Πόντε Πρέτα 000000 - 00000 - 00000 - 0
13.Μπρούσκε 000000 - 00000 - 00000 - 0
14.Ιτουάνο 000000 - 00000 - 00000 - 0
15.Μιρασόλ 000000 - 00000 - 00000 - 0
16.Σάντος 000000 - 00000 - 00000 - 0
17.Παϊσαντού 000000 - 00000 - 00000 - 0
18.Amazonas 000000 - 00000 - 00000 - 0
19.Αβάι 010010 - 10000 - 00010 - 1
20.Κλαμπ Ρεγκάτας 010011 - 20000 - 00011 - 2

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ