Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Εύκολο έργο η Μίλαν


17/8/2017

ΜΙΛΑΝ-ΣΚΕΝΤΙΓΙΑ

Στο «Σαν Σίρο», φυσική έδρα της Μίλαν, η αναμέτρηση. Η Μίλαν δεν είχε βεβαίως το παραμικρό πρόβλημα για να αποκλείσει την Ουν. Κραϊόβα στον γ’ προκριματικό, πέρασε με 1-0 από την Ρουμανία και την αποτελείωσε με άνετο 2-0 στο Μιλάνο. Για δεύτερη χρονιά στο τιμόνι ο Βιντσέντζο Μοντέλα, έχοντας πολλά νέα πρόσωπα και ασφαλώς χρειάζεται χρόνο για να αποκτήσει συνοχή. Οι «ροσονέρι» την προσεχή Δευτέρα (21 Αυγούστου) θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Κροτόνε στην πρεμιέρα του Καμπιονάτο. Για διάφορους λόγους δεν υπολογίζονται οι στόπερ Μπονούτσι, Ρομανιόλι, Παλέτα, οι μπακ Αμπάτε, Αντονέλι, οι χαφ Μπίγλια, Σόσα και ο φορ Μπάκα.

Η Σκεντίγια δεν πτοήθηκε με την ήττα στη Λιθουανία από την Τρακάι (2-1), κυριάρχησε απόλυτα στην εντός έδρας ρεβάνς με το 3-0 να αποτυπώνει πλήρως την εικόνα. Οι Σκοπιανοί δεν τρέφουν βεβαίως ελπίδες για… θαύμα απέναντι στη Μίλαν, σε κάθε περίπτωση η πορεία τους είναι ήδη επιτυχημένη καθώς απέκλεισαν και τις Ντάτσια Κισινάου και Ελσίνκι. Ξεκίνησε νικηφόρα τις εγχώριες υποχρεώσεις της, υποτάσσοντας την πρωταθλήτρια Βαρντάρ (2-0). Ο τεχνικός Κάτιπ Οσμάνι υπολογίζει εκ νέου τους βασικούς Τσούτσουλι (στόπερ) και Ζούνιορ (φορ) που εξέτισαν, παραμένει εκτός ο βασικός χαφ Βούιτσιτς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1/1

ΒΙΤ. ΚΟΣΤΑΝΤΑ-ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Στο «Χάτζι Ακάντεμι», φυσική έδρα της Βιτορούλ Κοστάντα, η αναμέτρηση. Η Βιτορούλ ήταν ανταγωνιστική απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, επικράτησε στη Ρουμανία και η ρεβάνς οδηγήθηκε στην παράταση όπου όμως κατέρρευσε ολοκληρωτικά. Στο πρωτάθλημα, απέσπασε «λευκή» ισοπαλία στην έδρα της Πόλι Τιμισοάρα, μένοντας «άσφαιρη» για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος! Προβληματική η εικόνα των «νερατζούρι» που δείχνουν αδυναμία στο να ανταπεξέλθουν στις διπλές υποχρεώσεις και ο θρύλος του ρουμάνικου ποδοσφαίρου Γκεόργκε Χάτζι που βρίσκεται στο τιμόνι της αναζητεί λύσεις. Νοκ άουτ ο κεντρικός μέσος Κάσαπ.

Η Σάλτσμπουργκ γνώρισε τον καθιερωμένο αποκλεισμό στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με θύτη το φετινό καλοκαίρι την Ριέκα και πλέον θέλει πάση θυσία το εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα. Πέρασε αλώβητη από την έδρα της Αλτάχ (0-1) στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, με την τρίτη νίκη στο αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών να την διατηρεί στη δεύτερη θέση. Αρκετά προβλήματα, με νοκ άουτ τον βασικό αριστερό μπακ Στανγκλ και τον δεξιό μπακ Σλάγκερ και μακροχρόνια τους μεσοεπιθετικούς Ατάνγκα, Σλάγκερ, τον επιτελικό Τετέ και τον εξτρέμ Ατάνγκα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: X

ΟΣΙΓΙΕΚ-ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ

Στο «Γκράτσκι», φυσική έδρα της Οσιγιεκ, η αναμέτρηση. Οι Κροάτες πέτυχαν ίσως τη μεγαλύτερη έκπληξη στον τρίτο προκριματικό, πετώντας εκτός διοργάνωσης και μάλιστα με δύο νίκες την Αϊντχόφεν! Στο πρωτάθλημα, ξεκίνησε με τρεις ισοπαλίες με το ίδιο σκορ (1-1) για να ακολουθήσουν οι νίκες επί της Ριέκα (1-0) και της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ (2-3, σκοράροντας δις στο τελευταίο δεκάλεπτο).Ο τεχνικός Ζόραν Ζέκιτς δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, στο στόχαστρο της Ντιναμό Κιέβου βρίσκεται ο αρχηγός Μπάρισιτς (αριστερός μπακ). Ξεχωρίζει επίσης ο διεθνής Σκοπιανός φορ Εγιούπι.

Η Αούστρια Βιέννης τα βρήκε σκούρα απέναντι στην ΑΕ Λεμεσού μένοντας σε «λευκή» ισοπαλία στη Βιέννη, στον επαναληπτικό της Κύπρου χρειάστηκε ένα πέναλτι-εφεύρεση για να προηγηθεί και εν τέλει να προκριθεί. Στο πρωτάθλημα πανηγύρισε την πρώτη νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές, επικρατώντας εντός έδρας της Λίντσερ (2-0). Τελευταίο απόκτημα ο Κορεάτης μέσος Τζινχιούν Λι (από Ποχάνγκ). Σοβαρό τραυματισμό υπέστη ο βασικός χαφ Γκρούνβαλντ, επίσης νοκ άουτ οι Αλμερ (διεθνής γκολκίπερ) και Βενούτο (εξτρέμ), εκτός πλάνων ο περσινός πρώτος σκόρερ Καγιόντε που είναι υπό παραχώρηση.

EKTIMHΣΗ: 1

ΧΑΦΝΑΡΦΙΟΡΝΤΟΥΡ-ΜΠΡΑΓΚΑ

Κόντρα στη Μάριμπορ το πάλεψε και στα δυο παιχνίδια, ωστόσο η Χαφναρφιόρντουρ δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση και με δυο ήττες αποκλείστηκε. Εριξε το βάρος στην άμυνα, ωστόσο επιθετικά είχε θέμα και δεν μπόρεσε να σκοράρει. Όλα για όλα με τη Μπράγκα και θέλει να γίνει η πρώτη ομάδα από την Ισλανδία που περνά σε ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.Βρίσκει ρυθμό στο πρωτάθλημα και πλησιάζει την κορυφή της βαθμολογίας. Υπάρχει πάντως κόπωση από τα διαδοχικά παιχνίδια. Χωρίς νεότερα προβλήματα απουσιών.

Μια γκάφα του γκολκίπερ της ΑΪΚ πήγε το ματς στην παράταση και στο τελευταίο λεπτό ο Ραούλ Σίλβα έστειλε τη Μπράγκα στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Δεν έπεισαν οι Πορτογάλοι και σίγουρα δεν έχουν βρει ρυθμό. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ηττήθηκαν εύκολα εκτός έδρας από τη Μπενφίκα χωρίς να πείσουν με την εικόνα τους.Χωρίς προβλήματα απουσιών και η ομάδα θα παραταχθεί κομπλέ απέναντι στη Χαφναρφιόρντουρ.

EKΤΙΜΗΣΗ: 2

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ