Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Συνέρχεται η Ντινάμο


17/8/2017

ΜΑΡΙΤΙΜΟ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ

Η Μαρίτιμο έχασε με 1-0 εκτός έδρας από την Μπελενένσες για την 2η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος και αυτή ήττα η πρώτη της ήττα φέτος στα επίσημά της (2-1-1). Έπαιξε ξανά με προσοχή στην άμυνα και με ενισχυμένο κέντρο, αλλά δέχτηκε γκολ στο 47’ και δεν μπόρεσε να απαντήσει. Ο προπονητής Ντανιέλ Ράμος έκανε αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα. Είναι μέσα ο Φάμπιο Πατσέκο (μέσος), και βγήκαν οι αμυντικοί Μαουρίτσιο, Κορόνας (τραυματίας). Ο Φάμπιο Τσίνα είναι τραυματίας, εκτός στο τελευταίο έμεινε ξανά ο Κεϊτά (επιθετικός). 

Η Ντιναμό Κιέβου ξεπερνά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα νίκησε εντός (3-0) τη Ζίρκα και παρέμεινε αήττητη (4-1-0/11-1). Σκόραρε ξανά ο Μποκανί, ενώ δυο γκολ πέτυχε ο Γιαρμολένκο. Ο προπονητής Αλιαξάντρ Χάτσκεβιτς και οι παίκτες τονίζουν ότι πρέπει να είναι ενωμένοι και να δουλέψουν περισσότερο, με στόχο τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα της Ουκρανίας ενισχύθηκε και με τον 28άχρονο Γιόσιπ Πίβαριτς (αριστερός μπακ-χαφ) από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο οποίος δεν μπορεί να παίξει με τη Μαρίτιμο (είχε δοθεί η λίστα).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2


ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ-ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Η Κράσνονταρ μετρά ήδη τρεις διαδοχικές παρουσίες στην φάση στην φάση ομιλων του Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας ξεπεράσει κάθε φορά τον «σκόπελο» των πλέι οφ. Τα.. χρειάστηκε πά ντως στον προηγούμενο γύρο κοντρα στην Λινγκμπι αλλά παρά το δύσκολο 2-1 της Ρωσίας (με γκολ στις καθυστερήσεις), στην ρεβάνς επέβαλε το… νόμο της. Θετική η εικόνα της εντός συνόρων, την Κυριακή υποδέχτηκε την Άμκαρ. Δεν υπολογίζεται και πάλι ο πρώτος σκόρερ της περυσινής σεζόν, Σμόλοφ, δεδομένα υπάρχει πρόβλημα κούρασης καθώς αυτό θα είναι το 7ο ματς σε διάστημα 21 ημερών!

Εντυπωσιακά κυλούν οι πρώτες μήνες στον Ερυθρό Αστέρα, με το γνωστό στο ελληνικό κοινό, Μιλόγεβιτς να έχει κερδίσει ήδη τους φίλους της ομάδας που… ονειρεύονται περασμένα μεγαλεία! Με δύο νίκες «σκούπισε» την Σπάρτα Πράγας στον προηγούμενο γύρο, ενώ είχε ήδη αποκλείσει Φλοριάνα και Ιρτις. Εξαιρετικό και το ξεκινημα στο πρωτάθλημα Σερβίας όπου μετρά ήδη το τέσσερα στα τέσσερα και την Κυριακή υποδέχτηκε την Μπάτσκα Παλάνκα. Νοκ άουτ τέθηκε ο βασικός μέσος Γιόβισιτς, επιστρέφει ο αμυντικός Ρόντιτς. Όπως και η αντίπαλος, Κράσνονταρ δίνει δύο ματς κάθε εβδομάδα από τις 23 Ιουλίου.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:1


ΠΑΡΤΙΖΑΝ-ΒΙΝΤΕΟΤΟΝ

Το εμπόδιο του Ολυμπιακού αποδείχτηκε ανυπέρβλητο για την φιλόδοξη Παρτιζάν που αποκλείστηκε από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, παρά την ανταγωνιστική εμφάνιση στην ρεβάνς. Εχει ξεκινήσει με 3-1-0 το πρωτάθλημα Σερβίας, ενώ την Κυριακή είχε δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Βοϊβοντίνα. Αποχώρησε ο βασικός Λεονάρντο, ενώ στον «αέρα» είναι και ο βασικος φορ Τζούρτζεβιτς. Απέκτησε πάντως τον έμπειρο τερματοφύλακα Στοϊκοβιτς που προορίζεται για βασικός μετά τις προβληματικές εμφανίσεις του Κλάγιτς με τον Ολυμπιακό.

Η Βιντεότον πραγματοποίησε μια από τις εκπλήξεις του προηγούμενου γύρου, καθώς απέκλεισε την Μπορντό χάρη στο 1-0 της ρεβάνς. Η πρόκριση πιστώθηκε στον τεχνικό Νίκολιτς, που πέρυσι κατέκτησε το νταμπλ στην Σερβία με την Παρτιζάν, ενώ «έτρεξε» ένα εντυπωσιακό αήττητο 37 αναμετρήσεων σε πρωτάθλημα και κύπελλο!Αήττητη στο πρωτάθλημα Ουγγαρίας, προέρχεται από δυσκολη νίκη με γκολ πέναλτι στο 96’ επί της Ντέμπρετσεν, του βετεράνου Σερβου φορ Λάζοβιτς, που στο παρελθόν είχε φορέσει την φανέλα της Παρτιζάν. Τιμωρημένος ο μέσος Βάργκα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: X


ΑΛΤΑΧ-ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Στο ουδέτερο «Τίβολι», στην πόλη Ινσμπρουκ, η αναμέτρηση. Η Αλτάχ δεν… μάσησε απέναντι στη θεωρητικά ανώτερη Γάνδη, έμεινε όρθια στο Βέλγιο και την «σκούπισε» με άνεση στη ρεβάνς. Στο πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει και τόσο δυνατά, η εντός έδρας ήττα του Σαββάτου από την Σάλτσμπουργκ (0-1) ήταν η τρίτη συνεχόμενη μετά το θριαμβευτικό 3-0 επί της Αούστρια Βιέννης στην πρεμιέρα. Ο τεχνικός των «άλταχερς» Κλάους Σμιντ, που αναζητεί έναν επιπλέον επιθετικό, δεν υπολογίζει τους Λούκσε (γκολκίπερ), Νέτσερ (στόπερ), Πίζινγκερ (μεσοαμυντικός), Πρόκοπιτς (εξτρέμ) και Μαχόπ (επιθετικός, πρώην Ηρακλή).

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ κατάφερε να αφήσει εκτός συνέχειας τον Πανιώνιο, νικώντας τόσο στο Ισραήλ όσο και στη ρεβάνς της Νέας Σμύρνης με 1-0. Δεν ήταν καταφανώς ανώτερη, απλώς πιο ουσιαστική και τυχερή, ρόλο έπαιξαν βεβαίως και οι περισσότερες ευρωπαϊκές παραστάσεις της. Και στους δύο προηγούμενους προκριματικούς γύρους μέτρησε μόνο νίκες απέναντι σε Τίρανα και ΚΡ Ρέικιαβικ. Στις 19 Αυγούστου αρχίζει το εγχώριο πρωτάθλημα, έχει δώσει και κάποια ματς στο Λιγκ Καπ. Χωρίς προβλήματα για τον Ολλανδό τεχνικό Ζόρντι Κρόιφ, δεδομένου πως έχει αποθεραπευτεί πλήρως και ο βασικός μέσος Ντίχα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: X

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ