Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Yποψιασμένη η Φενέρ


17/8/2017

 ΒΑΡΝΤΑΡ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Η Βαρντάρ έκανε την έκπληξη στο πρώτο ματς, νίκησε την Κοπεγχάγη εντός, αλλά δε μπόρεσε να ολοκληρώσει και την τεράστια έκπληξη. Λύγισε στη Δανία, διασύρθηκε με 4-1 και χάθηκε το όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Απειρη ομάδα, κουρασμένη από τα διαδοχικά ματς, κάτι που φάνηκε και στην πρεμιέρα, όπου ηττήθηκε 2-0 από τη Σκεντίγια εκτός έδρας. Ξεκουράστηκε το σαββατοκύριακο, δεν είχε υποχρεώσεις και οι βασικοί της πήραν ανάσες. Κανονικά ο Μπαλοτέλι, χωρίς προβλήματα απουσιών.

 Κατάφερε, έστω και δύσκολα να ξεπεράσει την Στουρμ Γκρατς στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, με την πρόκριση στους ομίλους να αποτελεί βασικό στόχο της φετινής σεζόν. Νίκη στην Αυστρία και ισοπαλία στην Τουρκία για τη Φενέρ, η οποία δεν έχει βρει ρυθμό. Αυτό φάνηκε και στην πρεμιέρα, όπου η ομάδα του Κοτσαμάν αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 εκτός έδρας με την Γκεζτέπε. Δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή  τα δύο τελευταία, χρονικά, μεταγραφικά αποκτήματα της Φενέρ, οι Σολδάδο, Τζιουλιάνο, διαθέσιμος ο Φαν Πέρσι, ο οποίος όμως δε δείχνει ορεξάτος να μείνει στην ομάδα. Εκτός ο καλός χαφ, Εκιτσί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:2


ΑΓΙΑΞ- ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ

Αρνητικό κρίνεται το ξεκίνημα της σεζόν για τον Άγιαξ, που προβληματίζει μετά τις αρκετές αλλαγες που υπέστη μετά την εξαιρετική περυσινή χρονιά. Ο Αίας αποκλείστηκε αρχικά από τη Νις (με δύο ισοπαλίες) από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ απογοήτευσε στην πρεμιέρα όπου ηττήθηκε από την Χεράκλες. «Η ήττα είναι χτύπημα και δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που αισθανόμαστε έτσι» υπογράμμισε ο νέος τεχνικός Κάιζερ. Ο βασικός στόπερ Σάντσεζ βρίσκεται στο στόχαστρο της Τότεναμ και ο Τύπος της χώρας κάνει λόγο για προχωρημένες διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ανέτοιμος ο χρήσιμος ακραίος Σινκράφεν.

Η ισοπαλία στην Σκωτία έδωσε ελπίδες στην Ρόζενμποργκ, που στην ρεβάνς όμως τα βρήκε «σκούρα» από την Σέλτικ και… υποβιβάστηκε έτσι στην δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Χωρίς διπλό πάντως στα οκτώ τελευταία εκτός έδρας ευρωπαϊκά ματς (πέντε ήττες), συνεχίζει την εντός συνόρων προέλαση, προερχόμενη από διπλό – με ανατροπή – στην έδρα της ισχυρής Μόλντε. Οι βασικοί Ρεγκινιούσεν (στόπερ) και Χέλαντ (επιθετικός) έχασαν τα ματς με τη Μόλντε λόγω μικροτραυματισμών αλλά αναμένεται να ταξιδέψουν στην Ολλανδία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:1


ΝΤΙΝΑΜΟ Ζ. - ΣΚΕΝΤΕΡΜΠΕΟΥ

Η εντός έδρας νίκη 2-1 στην έδρα της επί της Οντ αποδείχθηκε καθοριστική για τη Ντιναμό, αφού στη Νορβηγία κράτησε το μηδέν και βρέθηκε έτσι ακόμα πιο κοντά στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Εμπειρη ομάδα, ξέρει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει. Εξαιρετική εμφάνιση στο ντέρμπι της χώρας, νίκησε 2-0 τη Ριέκα αποδεικνύοντας έτσι πως είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Το θετικό είναι πως υπάρχουν μόνο μακροχρόνιες απουσίες που δεν επηρεάζουν τα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας.

Ηταν το απόλυτο αουτσάιντερ, ωστόσο η Σκεντέρμπεου κατάφερε να ρίξει στο καναβάτσο τη Μλάντα και να περάσει στην επόμενη φάση χάρη στην ψυχραιμία της στη διαδικασία των πέναλτι. Πιο παθιασμένοι οι Αλβανοί, θα παραταχθούν με φουλ αμυντικούς προσανατολισμούς στην Κροατία και με όπλο τις αντεπιθέσεις τους. Μειονέκτημα αποτελεί το γεγονός πως δεν έχει αρχίσει το πρωτάθλημα της χώρας.Χωρίς προβλήματα απουσιών, αφού και το πρόβλημα που αντιμετώπισε ο ηγέτης, Λιλάι δεν αποδείχθηκε σοβαρό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:1


ΝΤΟΜΖΑΛΕ-ΜΑΡΣΕΪΓ

Τη… Μαρσέιγ σκέφτονται όλοι στη Ντομζάλε, μετά τη μεγάλη πρόκριση κόντρα στην Φράιμπουργκ. Η ομάδα της Σλοβενίας τρέχει… σερί 2-2-0 στο πρωτάθλημα, πήρε 0-0 την Παρασκευή στο Μάριμπορ. Με 2-2-1 είναι 3η  στο -5 από την κορυφή! Απέκτησε τους νεαρούς Κολόμπαριτς (Σάλτσμπουργκ), Γκούγκετς (Μπέτις), έδωσε τον Κόνγιανσιτς στη Χέρενφεν. Ο προπονητής Σίμον Ρόζμαν, μετά τον αγώνα με τη Μάριμπορ τόνισε πως η ομάδα του θα προσπαθήσει είναι ανταγωνιστική και με τη Μαρσέιγ. Μετά την κλήρωση είχε πει: «Έχουμε δύσκολο έργο, αλλά θα παλέψουμε». 

Η Μαρσέιγ κατάφερε να κάνει το 2Χ2 στο γαλλικό πρωτάθλημα, καθώς το Σάββατο πέρασε με 1-0 από τη Ναντ με γκολ του Οκάμπος. Είχε προηγηθεί το 3-1 εντός με τη Ντιζόν. Έτσι είναι αήττητη στα επίσημα (3-1-0), ενώ καλό πρόσωπο είχε και στα φιλικά της. Παραμένει εκτός ο Παγέτ με πρόβλημα τραυματισμού. Ολοκλήρωσε την απόκτηση του αριστερού μπακ Αμαβί (Άστον Βίλα)-δεν μπορεί να αγωνιστεί-. Ο προπονητής Ρούντι Γκαρσία ήταν ικανοποιημένος από τη νέα επιτυχία της ομάδας του, αλλά και από τον Οκάμπος (επέστρεψε φέτος), που σκόραρε, μπαίνοντας αλλαγή!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:2


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ