Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Σφραγίζει κορυφή η Σάντος


23/5/2018

ΣΑΝΤΟΣ-ΡΕΑΛ ΓΚΑΡΚΙΛΑΣΟ

Δεδομένη η πρόκριση στους «16» του Λιμπερταδόρες, για την Σάντος, που θέλει και την πρώτη θέση του ομίλου. Η ομάδα του Βεντούρα στα εφτά τελευταία εντός στην διοργάνωση έχει έξι νίκες δείχνοντας πως είναι ένα από τα ατού της. Θέλει τη νίκη με την Γκαρσιλάσο για να βρει και την ηρεμία της.Κι αυτό γιατί δεν τα πάει καλά στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να υπάρχει γκρίνια για τον Βεντούρα, ενώ ο ίδιος τόνισε πως φοβάται για το μέλλον του. Προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Σάο Πάολο σε τοπικό ντέρμπι για το πρωτάθλημα. Ηταν η 3η ήττα στα 5 παιχνίδια της έχοντας και 2 νίκες. Παραμένει τραυματίας ο στράικερ Μπρούνο Ενρίκε. Νέος τραυματίας ο μέσος Αλίσον. Τιμωρημένος ο αμυντικός μέσος Τσιταντίνι.

Ουσιαστικά η πρόκριση στην επόμενη φάση του Λιμπερταδόρες έχει «πετάξει» για την Γκαρσιλάσο, αφού στην ισοβαθμία πρώτο κριτήριο είναι η διαφορά των γκολ. Κυνηγάει την έξοδο στο Σουνταμερικάνα μέσω της 3ης θέσης. Η ομάδα του Ταμπαρέ Σίλβα, που δεν έχει μεγάλη εμπειρία στο θεσμό, στην μία επίσκεψη της στην Βραζιλία, έχασε με 3-0 από την Κρουζέιρο. Προέρχεται από το εκτός έδρας 1-1 με την Σπορτ Ουανκάγιο στην πρεμιέρα της για το πρωτάθλημα Απερτούρα του Περού. Ο Ταμπαρέ Σίλβα ανέλαβε στα μέσα Μαρτίου και έχει διορθώσει πολλά πράγματα. Αγωνιστικά δεν αναφέρθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1

 

ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ-ΛΟΣ ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ

Η Κορίνθιανς έχει πάρει την πρόκριση για τους «16» του Λιμπερταδόρες. Θέλει έστω την ισοπαλία για να πάρει και την πρώτη θέση, αν και μπορεί να την πάρει και με ήττα, ανάλογα με το αν θα νικήσει η Ιντεπεντιέντε στο άλλο ματς του ομίλου και με τι σκορ. Στην ισοβαθμία πρώτο κριτήριο είναι η διαφορά τερμάτων. Με 4 νίκες και 1 ισοπαλία έχει βγάλει 5 τελευταία εντός έδρας στην διοργάνωση.Η ομάδα του Καρίλε προέρχεται από το εκτός έδρας 1-1 με την Σπορτ για το πρωτάθλημα Βραζιλίας, όπου παρουσιάζει μια αστάθεια, σε σχέση με πέρσι όπου κατέκτησε τον τίτλο. Αμφίβολος είναι ο αμυντικός μέσος Πεντρίνιο. Παραμένουν τραυματίες οι βασικοί Κλαίσον (επιθετικός), Ρενέ Τζούνιορ (αμυντικός), Ραλφ (μέσος). Λείπουν για διεθνείς υποχρεώσεις οι Κάσιο (τερματοφύλακας), Φάγκνερ (δεξιός μπακ).

Η Μιγιονάριος έχει μερικές ελπίδες για την 2η θέση που οδηγεί στην πρόκριση, αλλά θέλει νίκη και συνδυασμό αποτελέσματος με το άλλο ματς του ομίλου. Είναι και η 3η θέση που οδηγεί στο Σουνταμερικάνα. Στην ισοβαθμία πρώτο κριτήριο είναι η διαφορά τερμάτων. Στις 6 εξορμήσεις της στο θεσμό έχει μόνο ήττες, σκοράροντας μόλις μία φορά. Η ομάδα του Γκονζάλες δεν έδωσε το ματς το Σαββατοκύριακο που πέρασε, αφού δεν προκρίθηκε στα μπαράζ του τίτλου στην Κολομβία. Και πάει ξεκούραστη να δώσει την μάχη της. Παράλληλα αγωνιστικά δεν αναφέρθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα και θα παραταχθεί με το καλύτερο δυνατό σχήμα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1

 

ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ-ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ

Η ισοπαλία με την Γκαρσιλάσο κράτησε την Εστουδιάντες στο κόλπο για την πρόκριση στους «16» του Λιμπερταδόρες. Θέλει νίκη με 2 γκολ διαφορά και πάνω για να πάρει το εισιτήριο. Πρώτο κριτήριο στην ισοβαθμία είναι η διαφορά των γκολ. Ατυχές αποτέλεσμα μπορεί να στοιχίσει και την 3η θέση που οδηγεί στο Σουνταμερικάνα. Με 6 νίκες και 3 ήττες έχει βγάλει τα εννέα τελευταία εντός έδρας στο θεσμό, εκ των οποίων τα 8 ήταν no goal. Ο Λεάντρο Μπενίτες παραμένει ως υπηρεσιακός τεχνικός εδώ και ένα μήνα περίπου. Τελευταίο επίσημο ματς ήταν το εκτός έδρας 1-1 με την Ροζάριο για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Αργεντινής, όπου δεν κέρδισε εισιτήριο για κάποιο λατινοαμερικάνικο θεσμό, στις 14 του μήνα. Αγωνιστικά τραυματίας είναι ο μέσος Οτέρο, ενώο νεαρός επιθετικός Απαολάζα δεν έχει δηλωθεί στο Λιμπερταδόρες.               

Με τις δύο σερί νίκες η Νασιονάλ κατάφερε να μπει στο κόλπο για την πρόκριση στους «16» του Λιμπερταδόρες. Της κάνει και η ισοπαλία για τον στόχο της. Στην ισοβαθμία πρώτο κριτήριο είναι η διαφορά τερμάτων και δεύτερο η καλύτερη επίθεση. Εχει βρεθεί άλλες τρεις φορές στην συγκεκριμένη έδρα και δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα.Η ομάδα του Μεδίνα προέρχεται από το εντός έδρας 1-1 με την Λίβερπουλ για το Ιντερμίδιο της Ουρουγουάης, όπου έπαιξε με αρκετούς αναπληρωματικούς. Στα τρία πρώτα της ματς στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα είναι αήττητη αλλά με μία νίκη. Αγωνιστικά δεν αναφέρθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα.

 ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1

 

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ-ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ

Το μόνο που δεν θέλει η Ατλέτικο Νασιονάλ είναι να χάσει, αφού με νίκη ή ισοπαλία περνάει στους «16» του Λιμπερταδόρες. Η ομάδα του Αλμιρόν στα 9 τελευταία εντός έδρας στο θεσμό έχει 8 νίκες και δείχνει ποιο είναι ένα από τα μεγάλα της ατού. Ο Αργεντινός τεχνικός τόνισε πως πρέπει να δουν το ματς με την Κόλο Κόλο σαν τελικό.

Προέρχεται από το 2-0 επί της Ντεπορτίβο Κάλι όπου προκρίθηκε στα ημιτελικά των μπαράζ του τίτλου στην Κολομβία έχοντας χάσει με 1-0 στο πρώτο ματς. Ο στράικερ Μορένο είναι σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Αγωνιστικά δεν αναφέρθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα.

Με τις δύο σερί νίκες η Κόλο Κόλο μπήκε γερά στο κόλπο για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Λιμπερταδόρες. Με νίκη πετυχαίνει το στόχο της, ενώ στην ισοπαλία πάει ανάλογα με το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα και στην ισοβαθμία πρώτο κριτήριο είναι η διαφορά των γκολ. Στην ήττα μένει σίγουρα εκτός και κοιτάει να δει αν θα περάσει στο Σουνταμερικάνα, μέσω της 3ης θέσης.Η ομάδα του Τάπια προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 3-2 από την Ουνιόν Εσπανιόλα για το πρωτάθλημα, όπου νικούσε με 2-0. Μπήκε τέλος σε αήττητο 4 αγώνων με 2 νίκες. Αγωνιστικά αμφίβολη δίνεται η συμμετοχή του αμυντικού μέσου Καρβάγιο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: G

 

ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ-ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΛΑΡΑ

Νίκη θέλει η Ιντεπεντιέντε για να περάσει στην επόμενη φάση του Λιμπερταδόρες. Στην ισοπαλία θέλει να μην νικήσει η Μιγιονάριος στο άλλο ματς του ομίλου, όπου στην ισοβαθμία πρώτο κριτήριο είναι η διαφορά τερμάτων. Στα 9 τελευταία εντός έδρας στο Λιμπερταδόρες έχει 5 νίκες και 2 ισοπαλίες. Το Σαββατοκύριακο που πέρασε δεν έδωσε κάποιο παιχνίδι αφού το πρωτάθλημα στην Αργεντινή έχει ολοκληρωθεί. Ετσι οι βασικοί είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν. Αγωνιστικά ο αμυντικός Μπούστος επιστρέφει, από τραυματισμό και ο μέσος Μέσα από τιμωρία, μηδενίζοντας τα προβλήματα.

Η 7άρα που δέχθηκε από την Κορίνθιανς έκανε την Ντεπορτίβο Λάρα να μπλέξει αναφορικά με την ιστορική πρόκριση που ήθελε. Με νίκη παίρνει το εισιτήριο. Με ισοπαλία το χάνει, και κοιτάει για την 3η θέση που οδηγεί στο Σουνταμερικάνα, κάτι που θα εξαρτηθεί και από το αποτέλεσμα της Μιγιονάριος στο άλλο ματς του ομίλου.Στις πέντε εξορμήσεις της στο Λιμπερταδόρες έχει μόλις μία ισοπαλία, δείχνοντας πως μακριά από την έδρα της έχει προβλήματα. Η ομάδα του Γκονζάλες προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί της Μετροπολιτάνος για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας στο πρωτάθλημα Βενεζουέλας, όπου προκρίθηκε στα μπαράζ του τίτλου.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1

 

ΜΠΟΛΙΒΑΡ-ΝΤΕΛΦΙΝ

Η Μπολίβαρ θέλει νίκη για να πάρει την 3η θέση που οδηγεί στο Σουνταμερικάνα, ενώ αν ηττηθεί η Κόλο Κόλο, στο άλλο ματς του ομίλου, πιάνει την 2η θέση και περνάει στην επόμενη φάση του Λιμπερταδόρες. Στην ισοβαθμία πρώτο κριτήριο είναι η διαφορά των γκολ. Εδρεύει στα 3.700 μέτρα πάνω από τη θάλασσα, αλλά η αντίπαλος της ξέρει από υψόμετρα.Στα τελευταία 9 εντός έδρας για το Λιμπερταδόρες είναι αήττητη με 5 νίκες. Η ομάδα του Εουτρόπιο προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Δε Στρόνγκεστ στον πρώτο τους ημιτελικό για τα μπαράζ του τίτλου στην Βολιβία. Τραυματίας παραμένει ο δεξιός μπακ Ντιέγκο Μπεχαράνο.

Με τις δύο νίκες στα τρία τελευταία παιχνίδια η Ντελφίν κρατήθηκε στο κόλπο για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Λιμπερταδόρες. Θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από την Κόλο Κόλο για να περάσει. Υπάρχει και η 3η θέση που οδηγεί στο Σουνταμερικάνα, όπου σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να χάσει. Στην ισοβαθμία πρώτο κριτήριο είναι η διαφορά των γκολ. Παλεύει για το όνειρο.Η ομάδα του Μπούστος προέρχεται από το 3-1 επί της Τέκνικο Ουνιβερσιτάριο για το πρωτάθλημα Ισημερινού. Ηταν η 4η νίκη στα 5 τελευταία της ματς δείχνοντας πως είναι σε φόρμα. Αγωνιστικά ο Ναζαρένο (αριστερός μπακ) εξέτισε την ποινή του και μηδένισε τα προβλήμαατα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Under

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ