Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Τον πρώτο λόγο η Σεβίλλη!


25/4/2014

Η Μπενφίκα πήρε προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Europa League με το 2-1 αλλά η Γιουβέντους παραμένει δυνατά στο κόλπο αφού ο Τέβες έσπασε την ευρωπαϊκή κατάρα και κατάφερε να σκοράρει. Ο Γκαράι μόλις στο 3' άνοιξε το σκορ, ο Αργεντίνος ισοφάρισε στο 73' και στο 84' ο Λίμα πέτυχε το 2-1. 

Μπενφίκα: Αρτούρ, Λουιζάο, Γκαράι, Μάξι Περέιρα, Σικέιρα, Μάρκοβιτς, Ενζο Πέρες, Αντρέ Γκόμες (82' Αμπρέου), Ροδρίγο, Σουλεϊμάνι (61' Αλμέιδα), Καρντόσο (63' Λίμα).
Γιουβέντους: Μπουφόν, Μπονούτσι, Κάσερες, Κιελίνι, Λίχσταϊνερ, Ασαμόα, Πογκμπά, Πίρλο, Μαρκίζιο, Τέβες (83' Οσβάλντο), Βούτσινιτς (66' Τζιοβίνκο).

Στο καυτό Σάντσες Πιθχουάν η Βαλένθια δεν είχε καμία... τύχη, η Σεβίλλη έκανε ακόμα ένα μεγάλο ευρωπαϊκό ματς και το 2-0 την έφερε ένα βήμα από το Τορίνο και τον τελικό του Europa League! Ο Μ' Μπιά άνοιξε το σκορ στο 33' και στο 36' ο Μπάκα διαμόρφωσε το 2-0.  Πολλά παράπονα από τη διαιτησία η Βαλένθια για το πρώτο γκολ, αφού ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ. Ολα για όλα στο Μεστάγια σε μια εβδομάδα. 

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ