Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Ντέρμπι σε 3ο και 4ο γκρουπ!


2/9/2014

Ο όμιλος της Ελλάδας, όπως και ο πρώτος, έχουν ρεπό, ωστόσο υπάρχει δράση στο Mundobasket 2014, με τους αγώνες από το Group C και το Group D.

Το πρόγραμμα της ημέρας (02/09) ανοίγει με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Ανγκόλα και το Μεξικό, ενώ στη συνέχεια η Τουρκία θα αντιμετωπίσει την Ουκρανία. Στις 18.30 οι ΗΠΑ θα παίξουν κόντρα στη Νέα Ζηλανδία και την ίδια ώρα υπάρχει το επίσης κρίσιμο ματς Αυστραλία - Λιθουανία.
Στις 21.00 η Σλοβενία θα έχει εύκολο έργο κόντρα στην Κορέα, ενώ στον τελευταίο αγώνα της ημέρας η Φινλανδία θα αντιμετωπίσει τη Δομινικανή Δημοκρατία.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ- ΤΟΥΡΚΙΑ

Ξεκίνησαν εντυπωσιακά οι Ουκρανοί στην πρεμιέρα, κόντρα στη Δομινικανή Δημοκρατία, τη δεύτερη αγωνιστική έπεσαν πάνω σε ... παγόβουνο από τη Φιλανδία! Βέβαια αυτό που πόνεσε περισσότερο κι από την ήττα, τη δεύτερη αγωνιστική ήταν ο τραυματισμός του Γκλαντίρ (ο οποίος έφυγε υποβασταζόμενος στην πρώτη περίοδο). Αν ο εξαιρετικός σκόρερ της ομάδας δεν μπορέσει να επανέλθει στα επόμενα παιχνίδια τότε το πλήγμα θα είναι τεράστιο. Το καλό μακρινό του σουτ άλλωστε είναι αναγκαίο, μιας και η Ουκρανία στηρίζεται εν πολλοίς στο παιχνίδι των τριπόντων. 

Τώρα πως είναι δυνατό για τρεις περιόδους να διασύρεσαι από τη Νέα Ζηλανδία και το αντίστοιχο χρονικό διάστημα να κοιτάς στα μάτια τις ΗΠΑ είναι μία άλλη ιστορία. Οι 
Τούρκοι μπήκαν πολύ νωχελικά στη διοργάνωση, όμως κατάφεραν τελικά γλυτώσουν το φιάσκο στην πρεμιέρα. Στη δεύτερη αγωνιστική κόντρα στο φαβορί του τουρνουά έδειξαν καλά στοιχεία. Πάλι καλά που ο κόουτς Αταμάν είναι ειδικός στο να κρατά τους παίκτες του προσγειωμένους. 


ΕΚΤΙΜΗΣΗ Από 8.5 πόντους και πάνω θα πάω με τον άσο της Ουκρανίας. 


ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ- ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ

Αρκετά καλές εντυπώσεις έχουν αφήσει μέχρις στιγμής οι Αυστραλοί, παίζοντας γρήγορο και συνάμα δυναμικό μπάσκετ, χωρίς πάντως να έχουν εξασφαλισμένη ακόμα την είσοδο τους στην επόμενη φάση. 

Οι Λιθουανοί κερδίζουν αλλά προς το παρόν δεν εντυπωσιάζουν. Απέναντι στις δύο από πιο αδύναμες ομάδες του ομίλου οι παίκτες του Καζλάουσκας έκαναν το χρέος τους, κερδίζοντας πάντως με όχι και τόσο πειστικό τρόπο. Δεν τίθεται θέμα ότι υπάρχει ταλέντο 
ατομικά στην ομάδα, μετά όμως και από την απουσία της τελευταίας στιγμής του Καλνιέτις υπάρχει ξεκάθαρο πρόβλημα δημιουργίας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ Με το χάντικαπ από 7.5 πόντους και πάνω υπέρ της Αυστραλίας θα πάω με τον άσο της Αυστραλίας.




Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας (02/09):

14.30 (OTE TV Sport 3 HD): Ανγκόλα - Μεξικό

16.00 (OTE TV Sport 2 HD και ΑΝΤ1): Ουκρανία - Τουρκία

18.30 (OTE TV Sport 2 HD): Αυστραλία - Λιθουανία

18.30 (OTE TV Sport 3 HD): ΗΠΑ - Νέα Ζηλανδία

21.00 (OTE TV Sport 3 HD & ΑΝΤ1): Κορέα - Σλοβενία

22.30 (OTE TV Sport 2 HD): Φινλανδία - Δομινικανή Δημοκρατία

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ