Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Ολα για όλα η Λίβερπουλ (vid)


22/10/2014

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΡΕΑΛ

Για τελευταία φορά οι δυο ομάδες συναντήθηκαν στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2008/09, με τη Λίβερπουλ να παίρνει την πρόκριση στα προημιτελικά με δύο νίκες (4-0 εντός, 0-1 εκτός)

Βαθμολογία 2ου ομίλου: Ρεάλ Μαδρίτης 6, Βασιλεία 3, Λίβερπουλ 3, Λουντογκόρετς 0


Η Λίβερπουλ πήρε μία εξαιρετικά τυχερή νίκη επί της ΚΠΡ στο πρωτάθλημα και εξακολουθεί να προβληματίζει τόσο στην άμυνα όπου δέχεται γκολ εύκολα, όσο και στην επίθεση, όπου ο Μπαλοτέλι δεν έχει πείσει. Οι Στέρλινγκ, Χέντερσον και Τζέραρντ σώζουν την κατάσταση. Το «Άνφιλντ» θα βράζει για την επίσκεψη της Ρεάλ Μαδρίτης, ομάδα με την οποία οι «ρεντς» έχουν πολύ καλή προϊστορία. Θα φτάσει όμως αυτό για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς; Ο μπακ Φλάναγκαν είναι εκτός, όπως και ο επιθετικός Στάριτζ και ο μπακ Σακχό.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 4-3-1-2: Μινιολέ – Μανκίγιο, Σκρτελ, Λόβρεν, Χοσέ Ενρίκε – Τζέραντ, Χέντερσον, Άλεν – Κουτίνιο – Στέρλινγκ, Μπαλοτέλι.


Με τύχη και διαιτητική βοήθεια έκανε το 2 στα 2 η Ρεάλ τη δεύτερη αγωνιστική κόντρα στη Λουντογκόρετς κι έτσι τώρα πάει πιο ήρεμη στο "Άνφιλντ". Το clasico με την Μπαρτσελόνα μπορεί να περιμένει, αφού προέχει το σπουδαίο ματς με τη Λίβερπουλ. Πρόβλημα που προέκυψε με τον Μπέιλ που φαίνεται πως χάνει και το clasico. Επιστρέφουν Μπενζεμά, Ράμος και Βαράν. Δεν ήταν σοβαρός ο τραυματισμός του Μόντριτς με τη Λεβάντε. Ασταμάτητος ο Ρονάλντο, έχει 17 γκολ σε 10 ματς.

ΡΕΑΛ 4-3-3: Κασίγιας – Αρμπελόα, Πέπε, Βαράν, Μαρσέλο – Κρόος, Μόντριτς, Τζέιμς Ροντρίγκες – Ίσκο, Ρονάλντο, Μπενζεμά.

EKTIMHΣΗ G/G

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ