Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Για την πρώτη νίκη η Λουντογκόρετς


22/10/2014

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Βαθμολογία 2ου ομίλου: Ρεάλ Μαδρίτης 6 – Βασιλεία 3 – Λίβερπουλ 3 – Λουντογκόρετς 3


Οι δύο ομάδες βρέθηκαν πέρσι στην προκριματική φάση της διοργάνωσης, με τη Βασιλεία να νικάει δύο φορές τους Βούλγαρους (2-0, 2-4) και να παίρνει αυτή την πρόκριση



Ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί στη φυσική έδρα της Λουντογκόρετς, αλλά στο «Βασίλ Λέφσκι» της πρωτεύουσας Σόφιας (απέχει 354 χλμ.). Σε αυτό το γήπεδο έδωσε πέρυσι τα ευρωπαϊκά της ματς, ενώ υποδέχθηκε φέτος τη Στεάουα Βουκ και τη Ρεάλ από την οποία έχασε 1­2, στο τελευταίο της ματς. Στο πρωτάθλημα Βουλγαρίας, νίκησε την Παρασκευή, 3­1 εντός έδρας τη Χάσκοβο. Βρέθηκε πίσω στο 6’, αλλά μέχρι το ημίχρονο είχε κάνει την ανατροπή και στο 51’πέτυχε και 3ο γκολ. Απέχει επτά βαθμούς από την πρωτοπόρο ΤΣΣΚΑ Σόφιας με ρεκόρ 6­4­2. Εκτός ο τερματοφύλακας Κβόροβιτς (4/0) και ο κεντρικός αμυντικός Μπαρτέ (4/1).


Χωρίς να πείσει σε ακόμα ένα παιχνίδι με την εμφάνιση της, η Βασιλεία επέστρεψε στις νίκες με 1-0 εκτός επί της Γιουνγκ Μπόϊς. Παραμένει και φέτος το φαβορί για τον τίτλο αλλά υπάρχει και η δίψα για πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο τεχνικός, Πάουλο Σόουζα θεωρεί κλειδί την αναμέτρηση στην Βουλγαρία. Στα αγωνιστικά, επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Γκονζάλες (εξτρέμ) που ήταν τιμωρημένος στο πρωτάθλημα. Τελευταία αγωνιστική τιμωρίας για τον Ντίαζ (χαφ). Εκτός πλάνων ο μακροχρόνια απών Ιβάνοφ (στόπερ). Εκτός οι Σαφάρι (μπακ), Σάμουελ (στόπερ), Σαρ (στόπερ) και Στρέλερ (φορ) λόγω τραυματισμού, αμφίβολος ο αμυντικός, Ντέγκεν.

EKTIMHΣΗ 1

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ